خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 25 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

12 هکتار اراضی سمنان آزادسازی شد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 25 شهریور 1404 - 13:13
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای سمنان اظهار داشت: نزدیک به 12 هکتار از اراضی واقع در حریم و بستر رودخانه های استان که به صورت غیرقانونی تصرف شده بودند، آزادسازی شد.
لايروبي،سمنان،استان،آبي،آب،اراضي،شركت،آزادسازي،حريم

آیدین دمنیان در گفت و گو با خبرنگار تسنیم درسمنان، با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته در زمینه بهسازی مسیرهای آبی استان، اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان شهریورماه، بیش از 4.28 کیلومتر از بستر رودخانه‌ها و انهار استان سمنان لایروبی شده است.
وی با بیان اینکه این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش چشمگیری داشته، افزود: در نیمه نخست سال 1403 تنها یک کیلومتر از مسیرهای آبی استان تحت عملیات لایروبی قرار گرفته بود که این میزان در سال جاری به حدود سه برابر رسیده است.
دمنیان با اشاره به روند رو به رشد فعالیت‌های لایروبی در سال جاری عنوان کرد: برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در شرکت آب منطقه‌ای سمنان نشان می‌دهد که امسال این عملیات با سرعت و جدیت بیشتری دنبال می‌شود و هدف‌گذاری‌ها نیز بر همین اساس صورت گرفته است.
وی در ادامه با مرور عملکرد سال گذشته خاطرنشان کرد: در طول سال 1403، مجموعاً حدود 11.8 کیلومتر از بستر رودخانه‌ها و مسیل‌های استان سمنان لایروبی شد که این رقم نشان‌دهنده تلاش مستمر در راستای ارتقای ظرفیت عبور آب و کاهش خطرات ناشی از سیلاب‌هاست.
دمنیان همچنین از آزادسازی بخش قابل توجهی از اراضی تصرف‌شده در حریم رودخانه‌ها خبر داد و اظهار داشت: در سال گذشته نزدیک به 12 هکتار از اراضی واقع در حریم و بستر رودخانه‌های استان که به‌صورت غیرقانونی تصرف شده بودند، آزادسازی شد.
وی با تأکید بر اهمیت احیای حریم طبیعی رودخانه‌ها بیان کرد: اقداماتی نظیر لایروبی و رفع تصرف اراضی، نقش مؤثری در افزایش ظرفیت عبور جریان‌های سطحی و حفاظت از منابع آبی ایفا می‌کنند و این موضوع از اولویت‌های اصلی شرکت آب منطقه‌ای سمنان به‌شمار می‌رود.
معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای سمنان یادآور شد: تداوم این روند مثبت در سال جاری نیز در دستور کار قرار دارد و با توجه به اهمیت منابع آبی به‌عنوان سرمایه‌های طبیعی استان، تلاش‌ها در این زمینه با جدیت ادامه خواهد یافت.
وی در پایان تصریح کرد: شرکت آب منطقه‌ای سمنان با هدف حفظ و بهره‌برداری اصولی از منابع آبی، برنامه‌های خود را در حوزه لایروبی، آزادسازی اراضی و احیای بسترهای طبیعی رودخانه‌ها با شتاب بیشتری دنبال می‌کند.
انتهای پیام/363/