خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 25 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعامل جامعه الزهرا (س) با ستاد راهبری مساجد حوزه‌های علمیه

مهر | دین و اندیشه | سه شنبه، 25 شهریور 1404 - 11:18
معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا س از تعامل و هم افزایی ستاد مسجدمحور بانوان مستقر در این معاونت با ستاد راهبری مساجد حوزه‌های علمیه خبر داد.
فرهنگي،جامعه،مساجد،بانوان،الزهرا،تبليغي

به گزارش خبرگزاری مهر، معصومه شریفی معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا (س) اظهار داشت: در راستای تقویت همکاری‌های فرهنگی تبلیغی میان نهادهای دینی و اجتماعی، جلسه‌ای با محوریت تعامل و هم‌افزایی جامعه الزهرا (س) با ستاد راهبری مساجد حوزه‌های علمیه برگزار شد.
معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا (س) افزود: این جلسه با هدف همسویی برنامه‌ها، بهره‌گیری از ظرفیت‌های متقابل و تقویت نقش بانوان در مساجد به عنوان محور اصلی فعالیت‌های فرهنگی و معنوی در سطح جامعه با حضور مسئولان دو ستاد برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه گفتمان‌سازی، مقدمه انجام فعالیت‌ها و برنامه‌ها است، عنوان کرد: پیگیری کار پوشه تبلیغی طلاب، تدوین طرح کارورزی طلاب در مساجد، تعیین نمایندگان مسجدمحوری بانوان در سایر استان‌ها، برگزاری همایش‌ها و جلسات گفتمان‌سازی حضور بانوان در مساجد، از جمله مصوبات این جلسه و فعالیت‌های پیش رو خواهد بود.
شریفی در پایان گفت: این همکاری‌ها، گامی مؤثر در جهت ایجاد شبکه‌ای یکپارچه از فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی در حوزه بانوان و برادران و تقویت بنیان‌های اخلاقی و دینی جامعه محسوب می‌شود،