خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 25 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحریم نشست مغرب به دلیل مشارکت نمایندگان رژیم اسرائیل

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 25 شهریور 1404 - 10:30
سازمان زنان حزب اسلامگرای عدالت و توسعه مغرب به دلیل حضور نمایندگان رژیم صهیونیستی در نشست «مجمع جهانی زنان برای صلح» این نشست را تحریم کرد.
زنان،رژيم،صهيونيستي،مجمع،صلح،مغرب،نمايندگان،جهاني

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، قرار است نشست «مجمع جهانی زنان برای صلح» از پنجشنبه تا شنبه آینده در شهر «صوبره» واقع در غرب مغرب برگزار شود و در آن نمایندگان از رژیم صهیونیستی حضور یابند.
سازمان زنان حزب اسلامگرای مغرب با صدور بیانیه‌ای با محکوم کردن حضور نمایندگانی از رژیم صهیونیستی در نشست «مجمع جهانی زنان برای صلح» اعلام کرد: در این نشست شرکت نخواهیم کرد و آن را تحریم می‌کنیم».
در این بیانیه تصریح شده‌ است: سازمان زنان حزب عدالت و توسعه مغرب در تمام اقدامات و نشست‌های ملی و بین‌المللی که از فلسطین حمایت و عادی سازی با رژیم صهیونیستی را رد کند، حضور فعالی خواهد داشت.
این سازمان در بیانیه خود تاکید کرد: مشارکت نمایندگان رژیم صهیونیستی در نشست مجمع جهانی زنان برای صلح اقدامی تحریک آمیز است که به تعهد تاریخی و تزلزل ناپذیر مغرب در دفاع از آرمان‌های فلسطین ضربه می‌زند و به نسل کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه مشروعیت می‌بخشد.
به نوشته روزنامه القدس العربی، سازمان زنان حزب عدالت و توسعه، مشارکت نمایندگان رژیم صهیونیستی در این نشست را چالشی آشکار علیه احساسات مردم مغرب و تمام آزادگان جهان دانست و اعلام کرد: حضور نمایندگان رژیم صهیونیستی در نشست صوبره نادیده گرفتن جنایات این رژیم در نسل کشی، آوارگی و گرسنه نگهداشتن ساکنان غزه است.
مقامات مغربی در خصوص مشارکت نمایندگان رژیم صهیونیستی در نشست مجمع جهانی زنان برای صلح هیچ اظهار نظری نکرده‌اند.
به گفته برگزارکنندگان مجمع جهانی زنان برای صلح، این مجمع مسائل زنان را با حضور زنان فعال در این زمینه مورد بحث و بررسی قرار دهد و فراخوانی برای صلح در جهان باشد.
انتهای پیام/