خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 25 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتراف تلخ نتانیاهو: در معرض انزوای اقتصادی هستیم

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 25 شهریور 1404 - 00:52
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اعترافی تلخ گفت که این رژیم با انزوای اقتصادی رو به روست.
اسرائيل،انزوا،سوق

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المسیره یمن، خبرگزاری رویترز گزارش داد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اعترافی کم‌سابقه اذعان کرد که اسرائیل برای مقابله با انزوای اقتصادی نیازمند سرمایه گذاری زیاد در عملیات تأثیرگذاری از طریق رسانه‌های سنتی و شبکه‌های اجتماعی است.
وی هشدار داد که این شرایط می‌تواند به تحریم‌ها و اقدامات اقتصادی بین‌المللی علیه اسرائیل منجر شود و جایگاه این رژیم را در عرصه جهانی بیش از پیش تضعیف کند.
به گفته وی، کارزارهای بین‌المللی در حال حاضر اسرائیل را به سوی انزوا سوق داده و بر جایگاه بین المللی آن تأثیر گذاشته و آن را به سوی انزوا سوق داده است.