خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 25 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گزارش‌های غلطی که ترورریست‌ها به کروبی داده‌اند! / پخشان عزیزی؛ مددکار اجتماعی یا عضو گروهک تروریستی؟

مشرق | سیاسی، برگزیده | سه شنبه، 25 شهریور 1404 - 00:06
برخی از اطرافیان مهدی کروبی در چند هفته اخیر تلاش کرده‌اند با هدایت ایشان دوباره رئیس سابق مجلس را روی ریل انحرافی ببرند.
عزيزي،كروبي،تروريستي،خاتمي،پژاك،گروهك،هدايت،مهدي،ديدار،خانوا ...

*********
روز گذشته مهدی کروبی از لیدرهای فتنه ۸۸ با خانواده تروریست معروف پخشان عزیزی دیدار کرده است، دبیرکل سابق حزب اعتماد ملی در روزهای اخیر همچنین خاتمی را نیز دیده و با اعضای حزب منحله سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی دیدار کرده است.
این ترددها مورد توجه روزنامه‌های اصلاح‌طلب قرار دارد، شرق در گزارشی از دیدار کروبی با خانواده عناصر ترورریستی نوشته است:
کروبی در این دیدار گرفته است که من جزئیاتی از این دو پرونده را از مطلعین و «انجمن پاسداران حق حیات» که بدون کارهای نمایشی و تبلیغی تلاش می کنند، شنیده‌ام و نامه ۱۳۷ تن از شخصیت های برجسته کردستان که نام تعدادی از نمایندگان ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی هم در آنها هست و درخواست اعمال رافت و مدارا و تخفیف و نقض حکم اعدام را داشته‌اند دیده و خوانده ام و الان هم که اظهارات مفصل خانواده محترم و وکیل گرامی شان را شنیدم.
با توجه به همه این اطلاعات، اگر فرض را بر صحت کامل گزارش ضابطین هم بگذاریم باز نمی‌توان بر اساس موازین شرع و قانون، ‌مجازات سلب حیات برای امثال خانم پخشان عزیزی و شریفه محمدی صادر کرد.
روزنامه هم‌میهن نیز با اشاره به مهدی کروبی و سیدمحمد خاتمی در حاشیه مراسم ترحیم مرحوم حجت‌الاسلام محمدعلی جماعتی می‌نویسد:
در سال ۸۴ اصلاح‌طلبان با ۴ نامزد و متفرق به صحنه آمده بودند: کارگزاران و توسعه‌گراها با هاشمی‌رفسنجانی، اصلاح‌طلبان سنتی با مهدی کروبی و صریح‌ترها با مصطفی معین و در میان آنان محسن مهرعلیزاده هم بود.
این رخداد در پی آن بود که خاتمی و کروبی نتوانسته بودند میرحسین موسوی را برای حضور قانع کنند و او دلایل سال ۷۵ را تکرار کرده و گفته بود رئیس‌جمهوری بدون صداوسیما و نیروی انتظامی قدرت کافی در اختیار ندارد.
در بخش دیگری از این روایت آمده است:
ردصلاحیت اولیه معین و بازگشت او به صحنه با دخالت رهبری برای تصحیح خطای شورای نگهبان موضع خاتمی را صریح‌تر کرد و گفت: معین بیاید و مراد او این بود که درگیر مباحث مربوط به حکم حکومتی بودن و نبودن نشوند.
بدین ترتیب انتظار شیخ نه برای حمایت برآورده شده بود نه دخالت برای واداشتن یکی از رقبا به انصراف و نه چالش با شورای نگهبان دربارۀ نتایج مرحله دوم و بدین ترتیب کروبی بعد از انتخابات راه خود را از خاتمی علناً و رسماً جدا کرد هرچند از اردوگاه اصلاح‌طلبی بیرون نرفت.
به نظر می‌رسد که ارتباط گرفتن کروبی با برخی عناصر مشکوک امنیتی با هدایت برخی افراد در اطرافش صورت گرفته است، برخی از اطرافیان مهدی کروبی در چند هفته اخیر تلاش کرده‌اند با هدایت ایشان دوباره رئیس سابق مجلس را روی ریل انحرافی ببرند.
طی روزهای گذشته، رسانه‌های ضدانقلاب و به‌طور ویژه رسانه‌های تجزیه‌طلب که ظاهراً نیاز شدیدی به سوژۀ زن قربانی برای ادامۀ جنگ شناختی دارند، درخصوص «پخشان عزیزی» از اعضای گروهک‌های تروریستی تجزیه‌طلب جنجال به‌پا کرده‌اند.
این رسانه‌ها با کمک صدها اکانت توئیتری مدعی شده‌اند که پخشان عزیزی تنها یک مددکار اجتماعی بوده و هیچ‌گونه فعالیت نظامی و عضویتی در گروه‌های تروریستی نداشته است و خط مظلوم‌نمایی درباره این شخص را پیش‌گرفته‌اند.
پخشان عزیزی فرزند عزیز متولد سال 1363 در سنندج است و ارتباط او با گروهک تروریستی دموکرات کردستان از دهه 80 آغاز شد.
برادر او با نام آسو عزیزی نیز عضو دموکرات بود که در غائلۀ هتل تارای مهاباد و خودکشی فریناز خسروی، همکاری تنگاتنگی با دموکرات‌ها داشت.
عزیزی در شهریورماه سال 1388 به‌همراه کامل احمدی و فردی به‌نام آوات اهل سقز با هدایت حزب دموکرات کردستان از کشور خارج می‌شود و به‌بهانه حضور در کلاس‌های مؤسسه WADI که یک نهاد وابسته به سرویس‌های اطلاعاتی برای آموزش زنان جهت ایجاد آشوب و نافرمانی مدنی است، در رانیه عراق ملاقات‌هایی را انجام می‌دهد.
او در آنجا برای راه‌اندازی اغتشاش در دانشگاه‌های ایران در یک دوره فشرده آموزش‌های لازم را می‌بیند.
پس از بازگشت اغتشاشات دانشگاه تهران را به‌بهانه اعدام عضو کومله‌ احسان فتاحیان را رقم می‌زند که تصاویر زیر نشان‌دهندۀ لیدری پخشان عزیزی در اغتشاشات آن سال در دانشگاه تهران است.
وی نیز پس از این اقدامات توسط دستگاه امنیتی بازداشت و در سال 1393 نیز آزاد می‌شود که به‌صورت غیرقانونی از ایران خارج می‌شود و به گروهک ترویستی پ‌.ک‌.ک.
و پژاک می‌پیوندد و در شاخه زنان پژاک به‌نام کژار سازماندهی می‌شود و شروع به هسته‌سازی و آموزش‌های تروریستی و نظامی می‌کند.
به‌دنبال برنامه‌ریزی پژاک برای ایجاد آشوب در دانشگاه‌های کشور در سالگرد اغتشاشات 1401، این گروهک کادرهای زن خود را روانه ایران می‌کند و بر همین اساس پخشان عزیزی تیرماه 1402 با هدف هدایت و برهم‌ریختن دانشگاه‌ها به‌صورت غیرقانونی وارد کشور و با توجه به آشنایی با حوزه دانشگاه‌های تهران وارد منطقه عمومی تهران و البرز می‌شود.
او نیز در راستای اهداف دشمن برای ایجاد آشوب در دانشگاه‌ها و ملتهب کردن فضای کشور، با خانواده حدیث نجفی دیداری برگزار می‌کند و در ادامه توسط دستگاه امنیتی بازداشت می‌شود.
اطلاعات و تصاویر موجود از پخشان عزیزی با سلاح و لباس گروه‌های تروریستی تجزیه‌طلب، هم‌چنین حضور او با لباس پژاک در تلویزیون (آرین تی‌وی) کنار پیمان ویان رئیس مشترک این گروهک که با هدف تئوریزه‌کردن مفاهیم تجزیه‌طلبانه انجام گرفته، ادعای ضدانقلاب درباره مددکار بودن و بی‌گناهی او را کاملاً رد می‌کند.