خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 25 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید روزانه نفت ایران 3 هزار بشکه افزایش یافت

تسنیم | اقتصادی | دوشنبه، 24 شهریور 1404 - 22:30
با راه اندازی چاه فهلیان شماره 52 در میدان آزادگان جنوبی، تولید روزانه نفت کشور را 3 هزار بشکه افزایش یافت و ظرفیت این میدان به 61 هزار و 900 بشکه در روز رسید.
پتروپارس،آزادگان،جنوبي،نفت،توسعه،افزايش،چاه

به گزارش خبرگزاری تسنیم، با بهره برداری از چاه جدید در میدان آزادگان جنوبی، تعداد چاه‌های عملیاتی‌شده توسط پتروپارس در آزادگان جنوبی به 37 حلقه رسید.
این اقدام در راستای سیاست‌های کلان وزارت نفت برای توسعه میادین مشترک و افزایش ضریب برداشت نفت خام انجام شده است.
حمیدرضا ثقفی، مدیرعامل گروه پتروپارس با اشاره به اهمیت این دستاورد گفت: دستیابی به ظرفیت جدید تولیدی در آزادگان جنوبی نتیجه تلاش متخصصان ایرانی است و در راستای سیاست‌های وزارت نفت برای توسعه میادین مشترک و افزایش ظرفیت تولید کشور محقق شده است.
امروز فرزندان این سرزمین در پتروپارس با همت و دانش خود توانسته‌اند به پیشرفت‌های بزرگی در صنعت نفت دست یابند و این مسیر با همراهی و تعامل با کارفرمای محترم با قدرت ادامه خواهد داشت.
همچنین ابراهیم ناری، مدیر طرح توسعه میدان آزادگان جنوبی در گروه پتروپارس، در تشریح ابعاد فنی این موفقیت افزود: عملیات تکمیل این چاه با بهره‌گیری از روش‌های روزآمد مهندسی و تجهیزات پیشرفته انجام شد که موجب افزایش پایداری جریان تولید و بهبود شرایط مخزن می‌شود.
انتهای پیام/