خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 24 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعداد ورزشکاران و مربیان روئینگ در کردستان افزایش یابد/دوره‌های آموزشی اولویت قرار گیرد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 24 شهریور 1404 - 18:53
مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان خواستار افزایش تعداد ورزشکاران و مربیان روئینگ در کردستان شد.
استان،رشته،ورزشكاران،كردستان،مربيان،ورزش،ورزشي،تسنيم

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، فرزاد خاکی عصر امروز در مجمع انتخاباتی هیئت روئینگ استان کردستان که در سالن جلسات اداره‌کل ورزش‌وجوانان برگزار شد، ضمن تبریک به همه ورزشکاران و مربیان، اظهار کرد: برای توسعه این رشته به‌ویژه در حوزه فعال‌سازی ظرفیت‌های فیزیکی و تجهیزاتی در شهرستان‌ها باید برنامه‌ریزی ویژه‌ای صورت گیرد.
وی افزود: انتظار می‌رود با سرمایه‌گذاری مناسب و همکاری روسای ادارات، از این ظرفیت‌ها بهترین استفاده به عمل آید.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان گفت: از این پس با حمایت فدراسیون و وزارت ورزش، برگزاری دوره‌های مربیگری و داوری و برنامه‌های آموزشی برای علاقه‌مندان این رشته که از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، باید در اولویت قرار گیرد.
وی گفت: خوشبختانه نتایج خوبی از این رشته ورزشی در استان به دست آمده و امیدواریم با بهره‌گیری صحیح از این ظرفیت‌ها، موفقیت‌های بیشتری حاصل شود.
خاکی عنوان‌ کرد: امید که در مجامع سالیانه آتی، شاهد افزایش تعداد ورزشکاران، مربیان و فعالان این رشته باشیم.
همچنین لازم است حمایت همه‌جانبه‌ای از ورزشکاران، مربیان و داوران در سطح ملی و آسیایی صورت گیرد.
وی تاکید کرد: با توجه به ظرفیت‌های ورزشی و فرهنگی استان، تشکیل مرکز قهرمانی و تقویت زیرساخت‌ها ضروری است تا زمینه حضور گسترده‌تر ورزشکاران فراهم شود.
مدیرکل ورزش استان کردستان اذعان داشت: هر آنچه که در توان داشته باشیم برای توسعه این رشته ورزشی همانند سایر رشته‌ها انجام خواهیم داد.
به گزارش تسنیم؛ در پایان "رسول ضیایی" به‌عنوان تنها نامزد برای مدت چهار سال به‌عنوان رئیس هیئت روئینگ استان کردستان انتخاب شد.
انتهای پیام/482