خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 24 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پزشکیان در اجلاس دوحه: تجاوز اسرائیل به قطر برای نابودی تلاش‌های دیپلماتیک بود - تسنیم

تسنیم | سیاسی | دوشنبه، 24 شهریور 1404 - 17:53
رئیس جمهور در نشست فوق العاده سران کشورهای اسلامی و عربی گفت: تجاوز گستاخانه اخیر به قطر حمله ای از پیش برنامه ریزی شده توسط رژیم صهیونی بود که با هدف از بین بردن تلاش های دیپلماتیک برای پایان دادن به نسل کشی در غزه انجام شد.
تجاوز،قطر،تسنيم

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور عصر امروز در نشست فوق‌العاده و اضطراری سران کشورهای اسلامی و عربی که به‌منظور محکومیت جنایات اسرائیل در دوحه قطر برگزار شد، بیان کرد: تجاوز گستاخانه اخیر به قطر حمله‌ای از پیش‌برنامه‌ریزی‌ شده توسط رژیم صهیونی بود که با هدف از بین بردن تلاش‌های دیپلماتیک برای پایان‌دادن به نسل‌کشی در غزه انجام شد.
وی افزود: این تجاوز به دیپلماسی، بیش از یک جنایت است و اعلام علنی و بی‌شرمانه‌ایست که قدرت نظامی تعیین‌کننده است و نه قانون.
خبر تکمیل می‌شود...