خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 24 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اینترنت ماهواره ایلان ماسک دچار قطعی شد

تسنیم | اقتصادی | دوشنبه، 24 شهریور 1404 - 16:53
خدمات اینترنت ماهواره ای استارلینک که متعلق به ایلان ماسک، میلیاردر معروف آمریکایی است، روز دوشنبه دچار یک قطعی کوتاه مدت شد.
استارلينك،قطعي،ارائه،ايلان،آنلاين،ماسك

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، خدمات اینترنت ماهواره‌ای استارلینک که متعلق به ایلان ماسک، میلیاردر معروف آمریکایی است، روز دوشنبه دچار یک قطعی کوتاه‌مدت شد.
بر اساس داده‌های سایت ردیابی اختلالات آنلاین (Downdetector.com)، تعداد کاربران آمریکایی که مشکل قطعی را گزارش کرده بودند تا ساعت 1:15 صبح به وقت شرقی (05:15 به وقت گرینویچ) به کمتر از 1000 نفر رسید، در حالی که این عدد در اوج قطعی بیش از 43000 نفر بود.
این سایت با جمع‌آوری گزارش‌های وضعیت از منابع مختلف، اختلالات و قطعی‌های خدمات آنلاین را ردیابی می‌کند.
وب‌سایت استارلینک نیز روز دوشنبه بدون اینکه جزئیات بیشتری ارائه کند، از اختلال در خدمات خود خبر داد.
شرکت مالک این ماهواره در یک پیام که پس از مدتی حذف شد، نوشت: استارلینک در حال حاضر با اختلال در خدمات مواجه است.
تیم ما در حال بررسی موضوع است.
استارلینک که توسط شرکت اسپیس‌ایکس متعلق به ایلان ماسک اداره می‌شود، خدمات اینترنتی خود را از طریق مجموعه‌ای از ماهواره‌های مدار پایین زمین ارائه می‌دهد و به طور گسترده‌ای در مناطق دورافتاده و جنگ زده مورد استفاده قرار می‌گیرد.
اسپیس‌ایکس هنوز پاسخی به درخواست رویترز برای اظهار نظر ارائه نکرده است.
انتهای پیام/