پرداخت 2هزار و 346 فقره تسهیلات ازدواج در استان مرکزی - تسنیم
سرپرست معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی گفت: تا پایان خرداد ماه امسال، تعداد 2346 فقره وام ازدواج در استان مرکزی پرداخت شده و این استان بالاترین درصد تحقق را در میزان پرداخت وام ازدواج جوانان در سراسر کشور دارد.

زینب احمدی، سرپرست معاونت فرهنگی و امور جوانان ادارهکل ورزش و جوانان استان مرکزی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به رتبه بالای استان مرکزی در سطح کشور در پرداخت تسهیلات ازدواج،گفت: سه ماهه نخست امسال، استان مرکزی توانست بالاترین درصد تحقق با 89.27 را در میزان پرداخت وام ازدواج جوانان نسبت به کل متقاضیان در سراسر کشور به خود اختصاص دهد.
وی افزود: فرآیند پرداخت وام ازدواج، نیازمند همکاری و تعامل مثبت میان نهادهای مختلف دولتی، بانکها و متقاضیان است.
این هماهنگیها شامل تسهیل مراحل اداری، تسریع در بررسی پروندهها، و رفع موانع احتمالی در مسیر دریافت وام بوده است.
احمدی با اشاره به نقش بانکهای عامل در این زمینه، از همکاری مثبت و سازنده آنان قدردانی و اظهار کرد: بانکها با اتخاذ رویکردی حمایتی، نقش موثری در تحقق پرداخت وام ازدواج به جوانان ایفا کردهاند.
سرپرست معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی خاطرنشان کرد: تا پایان خرداد ماه امسال، تعداد 2هزار و 346 فقره وام ازدواج به ارزش کلی 7 هزار و 828 میلیارد و 500 میلیون ریال در سطح استان مرکزی به واجدین شرایط پرداخت شده است.
انتهای پیام/711/