خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 24 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه اندازی 9 دستگاه شتاب نگار زلزله در اردبیل

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 24 شهریور 1404 - 11:12
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل، از نصب و راه اندازی 9 دستگاه جدید شتاب نگار زلزله در مناطق مختلف استان اردبیل خبر داد.
استان،اردبيل،شهرسازي،تكميل،مديركل،تحويل،بيمارستاني،حيدري،پرو ...

محبوب حیدری، مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار کرد: این اقدام با همکاری مدیریت بحران و پدافند غیرعامل استان اردبیل انجام شده تا با نصب این شتاب نگار زلزله بتوانیم شرایط بهتری را در ثبت اطلاعات و آگاهی‌بخشی در حوزه وقوع زلزله و پیامدهای آن شاهد باشیم.
وی افزود: در بخش احداث ساختمان‌های دولتی و تأسیسات عمومی راه و شهرسازی استان فعالیت‌های خوبی را داشته و در حال حاضر نیز 35 پروژه ساختمانی و تأسیسات عمومی، دولتی، فرهنگی و بیمارستانی را اجرا می‌کند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل زیربنای این پروژه‌‌ها را 87 هزار و 860 متر مربع اعلام کرد و گفت: امیدواریم در دولت چهاردهم با تأمین اعتبارات مورد نیاز همه این پروژه‌ها را تکمیل و تحویل بهره‌بردار کنیم.
حیدری به پیشرفت 28 درصدی بیمارستان نجف‌زاده اردبیل اشاره کرد و یادآور شد: این بیمارستان بزرگ و وقفی با ظرفیت 450 تخت در حال اجرا است و انتظار می‌رود با تزریق اعتبارات مناسب به ویژه از محل سفر رئیس جمهور بتوانیم این پروژه را هر چه سریعتر تکمیل و تحویل دهیم.
وی تصریح کرد: ساختمان الحاقی اقتصاد و دارایی استان و امور مالیاتی شهر هشجین در چند ماه گذشته تکمیل و تحویل شده و در کنار آن 2 پروژه فرهنگی و هنری نیز در مراحل تکمیل و بهره‌برداری کامل قرار گرفته است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل خاطرنشان کرد: با روی کار آمدن دولت چهاردهم هماهنگی، هم‌افزایی و تحرک خوبی را در مسیر پیشرفت و توسعه همه‌‌جانبه استان شاهد هستیم.
حیدری اضافه کرد: امیدواریم با اجرایی شدن این پروژه‌ها به ویژه در بخش احداث و تحویل ساختمان‌ها و مجموعه‌های اداری و بیمارستانی بتوانیم بیش از گذشته در خدمت هم استانی‌ها باشیم.
وی بیان کرد: کیفیت ساخت این مجموعه‌ها با نظارت و بررسی‌های انجام شده مطلوب است و همچنان این شرایط برای رسیدن به نقطه بهتر و شایسته ادامه دارد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل ادامه داد: راه و شهرسازی به صورت تخصصی در حوزه ساخت و ساز ورود پیدا کرده و درطول سال سعی می‌کند هزاران میلیارد ریال منابع را صرف اجرای پروژه‌های مسکن، راه و تکمیل ساختمان‌های نیمه‌تمام دولتی، بیمارستانی، فرهنگی و هنری بکند.
انتهای پیام/131/