خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 24 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقاد نماینده بویراحمد از تفکر جزیره‌ای در آموزش و پرورش - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 24 شهریور 1404 - 09:13
نماینده مردم شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی با هشدار نسبت به عملکرد جزیره ای برخی از دستگاه ها، خواستار ایجاد هماهنگی و هدف گذاری واحد برای بهبود وضعیت آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد شد.
آموزش،پرورش،استان،اشاره،هماهنگي،مدارس

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، محمد بهرامی در نشست شورای آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اهمیت آموزش و هماهنگی بین دستگاه‌ها برای حل مشکلات جامعه، اظهار کرد: متاسفانه برخی از دستگاه‌ها تفکر و نگاه جزیره‌ای دارند و در جریان کار یکدیگر نیستند.
هدف واحدی که در آموزش و پرورش باید وجود داشته باشد، هنوز محقق نشده است و این وظیفه‌ای است که بر دوش همه ما است.
وی با اشاره به کمک‌های مالی برخی دستگاه‌ها به آموزش و پرورش، گفت: در حالی که برخی دستگاه‌ها کمک‌های خوبی می‌کنند، برخی دیگر سست عمل می‌کنند، دستگاه‌هایی که اعتبارات بالایی دارند، می‌توانند کمک‌های بیشتری به آموزش و پرورش ارائه دهند و این امر به نفع خود آن‌ها نیز خواهد بود.
نماینده مردم‌ شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی در ادامه به مشکلات سرمایه‌گذاری و حمل‌ونقل در استان اشاره کرد و افزود: سرمایه‌گذاری در فعالیت‌های آموزش و پرورش در بین سازمان‌های مختلف به خوبی انجام نمی‌شود، همچنین وضعیت حمل‌ونقل در استان مناسب نیست و اتوبوس‌هایی که در سال 86 خریداری شده‌اند، هنوز در حال تردد هستند.
بهرامی بر لزوم توجه به مدارس شبانه‌روزی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد و ادامه داد: مدارس شبانه‌روزی می‌توانند نقش مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی داشته و همچنین باید به مسائل مربوط به دانشگاه‌ها و حیاط‌های مدارس نیز توجه شود.
وی با اشاره به نقش استاندار در هماهنگی بین دستگاه‌ها، خواستار همکاری بیشتر همه دستگاه‌ها برای حل مشکلات آموزش و پرورش شد و گفت: امیدواریم با همکاری و هماهنگی همه دستگاه‌ها، بتوانیم سال تحصیلی پرنشاط و موفقی را برای دانش‌آموزان استان رقم بزنیم.
انتهای پیام/