«شوتیسواران» زابل نقره داغ شدند - تسنیم
فرمانده انتظامی شهرستان زابل گفت: طرح برخورد با شوتی سواران یا به عبارتی خودروهایی که از اگزوز آنها صداهای غیرمتعارف خارج می شود، طی 72 ساعت گذشته در زابل اجرا شد.

سرهنگ اکبر نوابزاده در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زابل اظهار داشت: طرح برخورد با شوتیسواران یا به عبارتی خودروهایی که از اگزوز آنها صداهای غیرمتعارف خارج میشود، طی 72 ساعت گذشته در زابل اجرا شد.
فرمانده انتظامی شهرستان زابل افزود: در این راستا 12 دستگاه خودروی متخلف که با نصب تجهیزات و دستکاری غیر متعارف در اگزوز وسیله نقلیه خود، با ایجاد صدای ناهنجار و حرکات نمایشی مخاطرهآمیز موجب سلب آرامش و آسایش شهروندان شده بودند، پس از اعمال قانون، توقیف و روانه پارکینگ شدند.
وی ادامه داد: همچنین در این راستا 2 مرکز و تعمیرگاه که نسبت به فروش و نصب انواع تجهیزات آلودگی صوتی روی خودروها فعالیت داشتند پلمب و با آنها برخورد قانونی شد.
خبرگزاری تسنیم اخیراً با انتشار گزارشی با عنوان "از بادهای 120روزه تا شوتیهای شبانه/ زابل با بحرانهای پیدرپی تنهاست!
+ فیلم" به معضل خودنمایی شبانه برخی رانندگان که با صدای مهیب اگزوز خودروهای تحت عنوان «شوتی» به کابوسی برای شهروندان زابل تبدیل شدهاند، پرداخته و خواستار رسیدگی به این موضوع شده بود.
انتهای پیام/