خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آتش‌سوزی در پالایشگاه بزرگ روسیه پس از حمله پهپادی اوکراین - تسنیم

تسنیم | اقتصادی | یکشنبه، 23 شهریور 1404 - 15:53
مقامات روسیه روز یکشنبه اعلام کردند که اوکراین شب گذشته یک حمله گسترده با دست کم 361 پهپاد علیه این کشور انجام داد که باعث بروز آتش سوزی در یک پالایشگاه بزرگ نفت در شمال غرب روسیه شد.
روسيه،اوكراين،پالايشگاه،حمله،نفت،مقامات،اعلام،361

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، مقامات روسیه روز یکشنبه اعلام کردند که اوکراین شب گذشته یک حمله گسترده با دست‌کم 361 پهپاد علیه این کشور انجام داد که باعث بروز آتش‌سوزی در یک پالایشگاه بزرگ نفت در شمال‌غرب روسیه شد.
به گفته این مقامات، حمله پهپادی اوکراین تلفات جانی در پی نداشته است.
در حالی‌که قدرت‌های بزرگ درباره چگونگی پایان دادن به مرگبارترین درگیری اروپا از زمان جنگ جهانی دوم گفت‌وگو می‌کنند، جنگ پهپادی شدت گرفته است؛ پهپادهای روسیه در خاک لهستان که یکی از اعضای ناتو است، سرنگون می‌شوند و اوکراین نیز پالایشگاه‌ها و خطوط لوله نفت روسیه، دومین صادرکننده بزرگ نفت جهان را هدف حمله قرار می‌دهد.
وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که دست‌کم 361 پهپاد توسط سامانه‌های پدافند هوایی این کشور سرنگون شده‌اند و همچنین چهار بمب هوایی هدایت‌شونده و یک موشک ساخت آمریکا از نوع هیمارس منهدم شده است.
این وزارتخانه جزئیاتی درباره محل دقیق حملات ارائه نکرد.
مقامات روس اعلام کردند که پالایشگاه کریشی وابسته به شرکت نفت و گاز سورگوت، یکی از دو پالایشگاه بزرگ روسیه، از جمله اهداف حمله پهپادی اوکراین بوده است.
الکساندر دروزدنکو، فرماندار منطقه لنینگراد، در این باره گفت که سه پهپاد در منطقه کیریشی منهدم شدند و آتش‌سوزی ناشی از سقوط آوار خاموش شده است.
وی تأکید کرد که هیچ‌کس آسیب ندیده است.
فرماندهی پهپادی اوکراین تأیید کرد که این پالایشگاه را هدف قرار داده و گفت که «حمله موفقی انجام داده است.»
خبرگزاری رویترز نتوانست فوراً میزان خسارت احتمالی وارده به پالایشگاه را تأیید کند.
انتهای پیام/