خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت سود هفتگی در بازار سرمایه 5 برابر شد

تسنیم | اقتصادی | یکشنبه، 23 شهریور 1404 - 13:30
بیش از 4 هزار و 200 میلیارد تومان سود در هفته سوم شهریور، به حساب یک میلیون و 800 هزار سهام دار، از طریق اطلاعات سامانه سجام، واریز شده، این رقم نسبت به هفته قبل از رشد 5 برابری برخوردار شده است.
سود،صنايع،تومان،هفته،واريز،حساب،نفت،1404،سنواتي،تسويه،سامانه

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه با انتشار آمار توزیع سود بین سهام‌داران در هفته سوم شهریور ماه 1404 اعلام کرد، 4 هزار و 204 میلیارد تومان از سود جاری، سنواتی و حق تقدم به حساب یک میلیون و 816 هزار و 289 نفر از سهام‌داران شرکت‌های بورس و فرابورس واریز شده است.
این پرداخت‌ها که از طریق اطلاعات دقیق سامانه هوشمند سجام صورت گرفت، شامل تسویه حساب‌های مربوط به 22 ناشر مختلف بود.
براساس این گزارش، در هفته سوم شهریور امسال، 19 شرکت، شامل: «بیمه پارسیان، بهمن دیزل، صنایع لاستیکی سهند، حمل ونقل توکا، دارویی ره آوردتامین، مهندسی وساختمان صنایع نفت، بانک گردشگری، نفت بهران، سایر اشخاص بورس اوراق بهادارتهران، آنتی بیوتیک سازی، تولیدی وخدمات صنایع نسوزتوکا، دوده صنعتی پارس، بیمه ملت، صنایع پوب خزر کاسپین، بهنوش، ارتباطات سیار ، پالایش نفت اصفهان، سیمان هگمتان و توکاریل»، سود جاری یک میلیون و 809 هزار و 658 سهام‌دار را که شامل 4 هزار و 174 میلیارد و 7 میلیون تومان می‌شود، به حساب بانکی آن‌ها واریز کرده‌اند.
همچنین در این بازه زمانی، سپرده‌گذاری مرکزی سود سنواتی 6 هزار و 631 سهام‌دار، متعلق به 3 ناشر، شامل: « لیزینگ توسعه، سامانه های نرم افزاری نگین و سرمایه گذاری توسعه ملی را که شامل 30 میلیارد و 149 میلیون تومان می‌شود، پرداخت کرده است.
پیش از این، در هفته دوم شهریورماه 1404 بیش از 744 میلیارد تومان سود به حساب حدود یک میلیون و 294 هزار سهام‌دار واریز شده بود.
مقایسه این 2 دوره نشان می‌دهد؛ حجم سود پرداختی در هفته سوم بیش از 5 برابر رشد داشته و دامنه گسترده‌تری از سهام‌داران را دربر گرفته است.
این روند صعودی، که از ابتدای تابستان شتاب گرفته، حاکی از بهبود نقدینگی و افزایش مشارکت ناشران در پرداخت‌های به‌موقع است و می‌تواند الگویی برای فصل‌های آینده باشد.
انتهای پیام/