واژگونی مرگبار در جاده های کردستان؛ 2 کشته و 8 مصدوم
واژگونی مرگبار در جاده های استان کردستان، دو کشته و 8 مصدوم برجا گذاشت.

بابک هدایی، رئیس اورژانس پیشبیمارستانی استان کردستان از وقوع حادثه مرگبار خبر داد و اظهار کرد: پیش از ظهر امروز گزارشی مبنی بر واژگونی یک دستگاه خودروی سواری سمند در شهرستان سنندج به مرکز پیام اورژانس 115 اعلام شد.
وی با بیان اینکه به محض دریافت این گزارش، سه دستگاه آمبولانس از پایگاههای نزدیک به محل حادثه به همراه تیم امداد و نجات جمعیت هلال احمر اعزام شدند، افزود: نیروهای اورژانس در بدو ورود، پس از ایمنسازی صحنه، اقدامات درمانی اولیه و اقدامات حمایتی را برای چهار سرنشین خودرو انجام دادند.
رئیس اورژانس استان کردستان گفت: متأسفانه یکی از سرنشینان، به علت شدت جراحات وارده، در همان صحنه و یک نفر دیگر پس از انتقال به بیمارستان جان خود را از دست داد و دو مصدوم دیگر که دچار آسیبهای مختلف شده بودند، پس از دریافت کمکهای اولیه با آمبولانسهای اورژانس به بیمارستان کوثر سنندج منتقل شدند.
هدایی ضمن ابراز همدردی با خانواده جانباخته، از رانندگان خواست با رعایت سرعت مطمئنه و دقت کافی در جادهها، از بروز حوادث مشابه جلوگیری کنند.
وی همچنین با اشاره به سانحه رانندگی در محور قروه - دهگلان در محدوده جاده شانوره اعلام کرد: بر اثر واژگونی یک دستگاه خودروی سواری پژو 207، شش نفر دچار مصدومیت شدند.
بلافاصله پس از اعلام حادثه به دیسپچ اورژانس، سه دستگاه آمبولانس اورژانس به محل اعزام شدند و پس از انجام اقدامات درمانی اولیه در صحنه، مصدومان جهت دریافت خدمات تکمیلی به بیمارستان انتقال یافتند.
انتهای پیام/481/