خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرقت ۹ میلیاردی طلا ازیک مؤسسه توسط کارمند خدماتی

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 23 شهریور 1404 - 12:52
سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری یک سارق طلا و سکه از موسسه‌ای تجاری در غرب تهران خبر داد.
سرقت،افشار،سرهنگ،مأموران،كلانتري،اموال،طلا،پيشگيري

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمد افشار، سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت گفت: در پی گزارش رسیده به کلانتری ۱۳۴ شهرک قدس، پیرامون یک فقره سرقت طلا و سکه در یکی مؤسسات تجاری، تیمی از مأموران این کلانتری وارد عمل شدند.
این مقام انتظامی در ادامه افزود: با اعزام مأموران به محل سرقت و اظهارات نماینده این مؤسسه، معلوم شد مقداری طلا و سکه به ارزش قابل توجه ۹ میلیارد ریال که در دفتر مدیر نگهداری می‌شده مفقود شده که سریعاً مورد اقدام تیم کلانتری قرار گرفت.
سرهنگ افشار اضافه کرد: با تحقیقات صورت گرفته و رصد دوربین‌های مداربسته محل سرقت، مأموران به یکی از کارکنان خدماتی مشغول به کار در مؤسسه مشکوک شده و متهم را با ادله و مدارک کافی دستگیر می‌کنند که سارق پس از آن اعتراف به سرقت و فروش اموال مسروقه می‌کند.
سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت بیان کرد: متهم به همراه پرونده تشکیل شده به دستگاه قضائی تحویل داده شده و دستگیری مالخر و پیدا کردن اموال مسروقه در دستور کار تیم عملیات قرار گرفته است.
سرهنگ افشار به شهروندان توصیه نمود: شهروندان حتماً این موضوع را در خاطر داشته باشند که طلا و اموال قیمتی خود را در صندوق‌های امن نگهداری کنند و آنها را در دیدرس دیگران قرار ندهند تا از وقوع این چنین سرقت‌ها پیشگیری شود.