آغاز کشت بادمجان در مزارع بندرعباس
با انتقال نشای بادمجان به 100 هکتار از مزارع بخش تخت شهرستان بندرعباس، کشت بادمجان در این شهرستان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سلمان انصاری، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بندرعباس ، با اعلام این خبر افزود: این عملیات کشاورزی در منطقه زهوکی از توابع بخش تخت آغاز شده است.
وی افزود: پیش بینی می شود در سال زراعی جدید 3 هزار و 800 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان بندرعباس به کشت بادمجان اختصاص یافته و ١١٤هزار تن محصول برداشت شود که بخش قابل توجهی از نیاز بازار در فصل تولید، تامین می شود.
وی با اشاره به اهمیت توسعه کشت محصولات سبزی و صیفی در استان، اظهار امیدواری کرد که این اقدام، گامی موثر در راستای تولید ، رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال در منطقه باشد.
گفتنی است، شهرستان بندرعباس به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب، یکی از قطبهای مهم تولید محصولات کشاورزی خارج از فصل در استان هرمزگان به شمار میرود و سالانه حجم قابل توجهی از محصولات این منطقه به بازارهای مصرف عرضه میشود.
انتهای پیام/864/.