درخشش دانش آموزان ورامینی در اختتامیه جشنواره اکسیر 04 دانشگاه صنعتی شریف
تیم دانش آموزی شهرستان ورامین در اختتامیه جشنواره اکسیر 04 دانشگاه صنعتی شریف موفق به درخشش شد و از میان 5000 شرکت کننده، چند تن از دانش آموزان ورامینی در جمع 50 نفر برگزیده قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار تسنیم از ورامین، حسن مداح استاد راهنمای تیم دانشآموزی ورامین، اظهار کرد: خیلی خوشحالیم که تلاش دانشآموزان ما در این جشنواره ملی دیده شد و توانستند در جمع 50 نفر برگزیده قرار بگیرند.
وی درباره جشنواره افزود: اولین دوره جشنواره جوهر اکسیر با حضور بیش از 5000 دانشآموز در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد و تمرکز آن بر شناسایی استعدادهای علمی و فناوری دانشآموزان بود.
مداح در ادامه گفت: دانشآموزان تحت آموزش و هدایت ما آمادهسازی شدند و موفقیت آنها نشاندهنده تلاش و پشتکار خودشان است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این موفقیت نماد توانایی و استعداد دانشآموزان شهرستان ورامین در رقابتهای ملی علمی و فناوری است و امیدواریم در دورههای آینده نیز شاهد افتخارآفرینی آنها باشیم.
همچنین حسن مداح توانست لقب برگزیده اولین دوره این جشنواره را به نام خود ثبت کند.
انتهای پیام/