خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معاون رئیس‌جمهور ونزوئلا: کاراکاس هرگز تسلیم فشارهای آمریکا نخواهد شد

مهر | بین‌الملل | شنبه، 22 شهریور 1404 - 22:46
معاون رئیس جمهور ونزوئلا گفت: ایالات متحده با تحریم‌های اقتصادی غیرانسانی خود آسیب‌های فراوانی به مردم ونزوئلا وارد کرده است، اما کشور ما هیچ‌گاه تسلیم نخواهد شد.
ونزوئلا،رودريگز،ماهيگيران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المیادین، «دلسی رودریگز» معاون رئیس‌جمهور ونزوئلا با انتقاد شدید از اقدامات واشنگتن گفت: دولت آمریکا باید فوراً مزاحمت‌های نظامی علیه ونزوئلا و آزار و اذیت ماهیگیران ما را متوقف کند.
وی افزود: ایالات متحده با تحریم‌های اقتصادی غیرانسانی خود آسیب‌های فراوانی به مردم ونزوئلا وارد کرده است، اما کشور ما هیچ‌گاه تسلیم نخواهد شد و در هر شرایطی از حق خود برای صلح دفاع خواهد کرد.
رودریگز تأکید کرد: ونزوئلا متحد و یکپارچه از استقلال و وحدت ملی خود پاسداری می‌کند و در برابر فشارها ایستادگی خواهد کرد.