قم در حوزه دام سبک و سنگین به خودکفایی رسید
تسنیم
|
استانها
|
شنبه، 22 شهریور 1404 - 17:13
رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم، گفت: این استان با پرورش 100 هزار رأس گوساله و 220 هزار رأس بره پرواری، در سال گذشته 32 هزار و 100 تن گوشت قرمز تولید و علاوه بر تأمین نیاز خود، استان تهران را نیز پوشش داده است.

سجاد چهرگانی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قم، اظهار کرد: قم در حوزه دام سبک و سنگین به خودکفایی رسیده و حتی بخشی از نیاز استانهای همجوار بهویژه تهران را نیز تأمین میکند.
وی افزود: بازار دام قم بهویژه در محور قم–جعفرآباد به قطب تبادلات دام کشور تبدیل شده و نقش محوری در عرضه و نقل و انتقالات دام ایفا میکند.
چهرگانی گفت: رشد یکدرصدی تولید گوشت قرمز در سال گذشته نشاندهنده پایداری و تثبیت تولید در این بخش است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم تأکید کرد: خودکفایی در تأمین گوشت استان و نقش قم به عنوان مرکز تبادلات کشوری، اهمیت این استان را در حوزه امنیت غذایی دوچندان کرده است.
انتهای پیام/