خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور ۲۱۰ شرکت و تشکل در نخستین نمایشگاه ساخت داخل

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 23 تیر 1398 - 11:53
عبدالهی از حضور ۲۱۰ شرکت و تشکل در نخستین نمایشگاه ساخت داخل و رونق تولید خبرداد.
نمايشگاه،داخل،ساخت،صنايع،تيرماه،عرضه،شركت،عبدالهي

معاون برنامه ریزی و توسعه ایدور مطرح کرد :
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از شاتا محمد رضا عبد الهی معاون برنامه ریزی و توسعه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: نخستین نمایشگاه ساخت داخل با هدف معرفی و شناسایی نیاز‌های صنایع کشور در زمینه خودرو و قطعات آن، صنایع معدنی، لوازم خانگی، صنایع دریایی، نفت، گاز و پتروشیمی و مخابرات ۲۷ تیرماه در تهران برگزار می‌شود.
او بیان کرد: آخرین زمان ثبت نام برای حضو ر در این نمایشگاه، ۱۹ تیرماه اعلام شده بود که با استقبال خوبی روبروشد.
عبدالهی خاطر نشان کرد: ۲۱۰ شرکت در قالب تشکل و ۸۳ شرکت تولیدی به صورت مستقیم اقدام به ثبت نام و شرکت در نخستین نمایشگاه ساخت داخل و رونق تولید کرده اند که در این نمایشگاه قطعات و نیاز‌های ساخت داخل خودرا عرضه خواهند کرد.
بیشتر بخوانید: لزوم تداوم همکاری‌های صنعت با دانشگاه
وی ادامه داد: از ۲۱ استان نیز صنایع مختلف هدف با ارائه نیاز‌های خود در این نمایشگاه حضوردارند.
عبدالهی گفت: نمایشگاه ساخت داخل، محلی برای عرضه نیاز‌ها است.
عضو هیات مدیره ایدرو در پایان اظهار کرد: نمایشگاه «نهضت ساخت داخل» از ۲۷ تیرماه به مدت ۴ روز در سالن‌های ۳۸A، B، ۱۸، ۲۰ و ۲۲ نمایشگاه‌های بین اللملی تهران برگزار می‌شود.
فضای اختصاص داده شده برای نمایشگاه ساخت داخل ۱۳ هزار متر مربع است.
انتهای پیام/
نمایشگاه ساخت داخل، محلی برای عرضه نیاز‌ها