خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 22 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نوسازی و تجهیز مدارس استان مرکزی به پنل خورشیدی

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 22 شهریور 1404 - 15:30
استاندار مرکزی گفت: ظرفیت های مردمی در نوسازی و تجهیز مدارس به پنل خورشیدی استفاده شود و جلب مشارکت مردم در اولویت قرار بگیرد و مسئولیت اجتماعی نقش پررنگ تری در این زمینه داشته باشد.
مدارس،نوسازي،مردمي،مركزي،تجهيز،مدرسه،ساخت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مهدی زندیه‌وکیلی، استاندار مرکزی عصر امروز در نشست ستاد توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی استان مرکزی با اشاره به استفاده از ظرفیت مردمی در نوسازی و تجهیز مدارس به پنل خورشیدی، گفت: جلب مشارکت مردم باید در اولویت قرار بگیرد و مسئولیت اجتماعی نقش پررنگ‌تری در این زمینه داشته باشد.
وی افزود: برای توسعه عدالت در فضای آموزشی که بخشی از آن نوسازی و تجهیز مدارس است صرفاً به خیرین مدرسه ساز اکتفا نشود و از همه ظرفیت‌های مردمی در این خصوص بهره گرفته شود.گروه‌های مردمی برای این منظور باید تشکیل و از این ظرفیت استفاده شود که شیوه‌های مختلف وجود دارد و باید مورد توجه قرار بگیرد.
زندیه‌وکیلی تصریح کرد: منبع مالی تجهیز و نوسازی مدارس از راه‌های مختلف به ویژه مشارکت مردمی باید تامین و طبق برنامه انجام و تکمیل شود.
همچنین باید درصد پیشرفت ساخت و نوسازی مدارس در شهرستان‌ها مشخص و فهرست زمین‌های مدارسی که مالک آنها مشخص نیست به تفکیک شهرستان‌ها تهیه و به استانداری ابلاغ شود.
استاندار مرکزی با تاکید بر اینکه در روستاهایی که ساخت مدرسه ضرورتی ندارد، نباید کار ساخت مدرسه را آغاز کنیم، اظهار کرد: تخریب و نوسازی مدارس اوقافی باید انجام شود و آموزش و پرورش در این خصوص باید همکاری لازم را داشته باشد.
همچنین نصب پنل‌های خورشیدی در مدارس استان مرکزی باید با جدیدت دنبال شود.
انتهای پیام/711/