خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 22 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحول مدیریت شهری با هوشمندسازی و ارتقای تاب‌آوری زندگی شهروندان - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 22 شهریور 1404 - 08:53
معاون امور شهرداری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور گفت: تحول مدیریت شهری از طریق هوشمندسازی، فناوری نوین، پایداری و تاب آوری زندگی شهروندان امکان پذیر است و رضایت عمومی را افزایش می دهد.
شهري،شهروندان،مديريت،هوشمند،كشور،رضايت،نوين،كيفيت،زندگي،معاو ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، کوروش امیدی‌پور معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در مجمع عمومی اتحادیه سازمان‌های خدمات شهری شهرداری‌های کشور که همزمان با چهاردهمین نمایشگاه مدیریت شهری و هشتمین نمایشگاه حمل‌ونقل و ترانزیت برگزار شد، بر نقش کلیدی خدمات شهری و ضرورت بهره‌گیری از فناوری‌های هوشمند برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان تاکید کرد.
وی خدمات شهری را نقطه اتصال مدیریت شهری با زندگی مردم دانست و با بیان اینکه کیفیت عملکرد شهرداری‌ها در نگاه شهروندان بیش از هر شاخص دیگری با خدمات روزمره سنجیده می‌شود، افزود: جمع‌آوری زباله، مقابله با سیل و آب‌گرفتگی، ارائه خدمات آتش‌نشانی، مدیریت میادین میوه و تره‌بار، روشنایی معابر و سایر خدمات شهری نمونه‌هایی از فعالیت‌های موثر این حوزه بر رضایت شهروندان است.
وی با اشاره به نقش مستقیم معاونان خدمات شهری در ایجاد آرامش شبانه و رضایت شهروندان گفت: جهان امروز در حال تجربه تحول دیجیتال و تسخیر توسط فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی است و شهرهای هوشمند، شهرهایی هستند که به صورت زنده نفس می‌کشند و خدمات آن‌ها بر اساس نیاز واقعی شهروندان، سریع و دقیق ارائه می‌شود.
امیدی‌پور در ادامه به نمونه‌هایی از فناوری‌های نوین اشاره کرد و اظهار داشت: چراغ‌های هوشمند، سامانه‌های کنترل ترافیک متناسب با عبور و مرور، سنسورهای محیطی برای شناسایی زباله‌های انباشته یا بوهای نامطبوع و سایر فناوری‌های نوین، ظرفیت‌هایی هستند که کیفیت زندگی شهروندان را افزایش داده و بهره‌وری مدیریت شهری را ارتقا می‌دهند.
معاون امور شهرداری‌های کشور با اشاره به تجربه موفق شهرهای اصفهان، قزوین و مشهد در زمینه هوشمندسازی بیان کرد: این تجارب باید به الگویی برای کلان‌شهرهای دیگر کشور تبدیل شود.
توصیه می‌کنم تهران و دیگر شهرها تیم‌های تخصصی نوآوری تشکیل دهند و با شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها همکاری کنند تا نسخه‌های بومی فناوری‌های هوشمند متناسب با شرایط آب‌وهوایی، جغرافیایی و فرهنگی هر شهر عملیاتی شود.
وی بر اهمیت تعامل مستمر با شهروندان و آموزش مداوم نیروهای خدمات شهری تاکید کرد و افزود: ایجاد سامانه‌های مشارکت‌پذیر امکان ارتباط مستقیم شهروندان با مدیریت شهری را فراهم کرده و موجب افزایش اعتماد و رضایت عمومی خواهد شد.
امیدی‌پور همچنین ضرورت ایجاد سامانه جامع خدمات شهری را یادآور شد و گفت: اتحادیه سازمان‌های خدمات شهری ظرفیت مدیریت و اشتراک‌گذاری تجربیات موفق بین شهرها را دارد و می‌تواند خدمات پراکنده شهری را در قالب یک نظام یکپارچه ارائه کند.
محورهای اصلی این سامانه شامل پایداری، تاب‌آوری و زندگی هوشمند شهری خواهد بود تا شهروندان بتوانند به راحتی و با سرعت به خدمات مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند.
معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در پایان با تاکید بر تغییر نگاه مدیریتی و حرکت به سمت هوشمندسازی تصریح کرد: تحول بنیادین در مدیریت شهری بدون توجه به فناوری‌های نوین، تغییر سیاست‌ها و برنامه‌ریزی هدفمند ممکن نیست و موفقیت در این مسیر، علاوه بر افزایش کیفیت خدمات، موجب انسجام سازمانی، بهره‌وری منابع و رضایت عمومی شهروندان خواهد شد.
انتهای پیام/170