خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 22 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عطوان: آمریکا در عملیات دوحه مشارکت داشته است

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 21 شهریور 1404 - 22:29
حمله،آمريكا،قطر،دوحه،پايگاه،عمليات

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی رسام مدیا نوشت:
عبدالباری عطوان، کارشناس برجسته مسائل سیاسی، در تحلیلی تند اعلام کرد: "حمله به دوحه یک عملیات مشترک آمریکایی-اسرائیلی بود.
آمریکا در این حمله شریک است و با نشان دادن چراغ سبز، به ۵۱ هواپیمای اسرائیلی اجازه داد دوحه را بمباران کنند؛ آن‌هم در حالی که فرماندهان حماس برای مذاکره درباره آتش‌بس در قطر حضور داشتند."
"آمریکا ادعا می‌کند که تصمیم‌گیرنده نبوده و فقط قطر را از حمله اسرائیل مطلع کرده، اما سؤال اینجاست: چرا به اسرائیل نگفت ممنوع است به دولت دوست حمله کند؟
چرا به ژنرال‌های خود در پایگاه العدید دستور نداد جلوی این حمله را بگیرند؟"
"بزرگ‌ترین پایگاه نظامی آمریکا در خاورمیانه و حتی جهان در قطر قرار دارد.
اگر آمریکا واقعاً مخالف این حمله بود، می‌توانست آن را متوقف کند.
اما واقعیت این است که واشنگتن در اصل در این عملیات دخیل بوده است."
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.