خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 21 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمایندگان فرانسوی به‌دنبال برکناری ماکرون

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 21 شهریور 1404 - 21:52
بیش از ۱۰۰ نماینده فرانسوی طرحی را برای برکناری رئیس‌جمهور این کشور امضا کردند.
فرانسه،حزب،گزارش،استيضاح،فرانسوي،نوشت

به گزارش مشرق، «ماتیلد پانو» رهبر حزب چپ‌گرای «فرانسه تسلیم‌ناپذیر» در صفحه ایکس خود نوشت: «۱۰۴ قانونگذار فرانسوی از این حزب، نمایندگان دیگر و اعضای احزاب سبز و کمونیست، پیشنهادی را برای برکناری رئیس‌جمهور امضا کرده‌اند.»
طبق گزارش خبرگزاری تاس، رهبر حزب چپ‌گرای «فرانسه تسلیم‌ناپذیر» در پست دیگری نوشت که قانونگذاران فرانسوی، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه را با یک انتخاب مواجه کرده‌اند؛ «یا استعفا دهد یا استیضاح شود».
در تاریخ ۹ سپتامبر (۱۸ شهریور)، حزب «فرانسه تسلیم‌ناپذیر» روند استیضاح ماکرون را از طریق دفتر مجلس ملی یا مجلس سفلی پارلمان فرانسه آغاز کرد.
تلویزیون خبری «سی‌ان‌ان» اخیرا در گزارشی اعلام کرد: «اکنون بسیاری تصور می‌کنند که راست افراطی سرانجام قدرت را به دست خواهد گرفت و اگر اکنون چنین اتفاقی رخ ندهد، در انتخابات ریاست‌جمهوری بعدی در سال ۲۰۲۷، اما با کمی انتظار، این امر می‌تواند این مشکل را حل کند.»
طبق گزارش این رسانه آمریکایی، اعتماد عمومی به طبقه سیاسی فرانسه از بین رفته و فضای سیاسی این کشور تیره شده است.