خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 21 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ روسیه را تهدید کرد

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 21 شهریور 1404 - 18:12
رئیس جمهوری آمریکا، عصر جمعه به وقت تهران تهدید کرد که اگر «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه، از توافق صلح با اوکراین خودداری کند، آمریکا «خیلی خیلی شدید» واکنش نشان خواهد داد.
پوتين،اوكراين،روسيه،مذاكره،امنيتي،هند

گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در گفت‌و‌گو با خبرنگار شبکه خبری «فاکس نیوز» گفت: «صبر من دارد تمام می‌شود و خیلی سریع هم تمام می‌شود.»
او تاکید کرد که در مقاطع مختلف، هیچ‌کدام از طرفین پوتین یا «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین آمادگی لازم را برای مذاکره نداشته‌اند.
او افزود:«جالب است، وقتی پوتین می‌خواست مذاکره کند، زلنسکی نمی‌خواست.
وقتی زلنسکی آماده بود، پوتین نبود.
حالا زلنسکی می‌خواهد، و پوتین تردید دارد، ولی ما باید خیلی خیلی شدید برخورد کنیم.»
این در حالی است که ولادیمیر پوتین، اخیرا اعلام کرد که مسکو هرگز امکان ارائه تضمین‌های امنیتی به اوکراین در ازای واگذاری سرزمین‌ها را مورد مذاکره قرار نداده است.
وی در عین حال تاکید کرد که تأمین امنیت اوکراین به بهای امنیت روسیه غیرقابل قبول است.
پوتین در این باره گفت: «تضمین‌های امنیتی موضوعی طبیعی است، من اغلب درباره آن صحبت می‌کنم.
ما بر این باوریم که هر کشوری باید این تضمین‌ها و یک سیستم امنیتی داشته باشد، از جمله اوکراین، اما این مسئله هیچ ارتباطی با هیچ‌گونه مبادله‌ای، به‌ویژه تبادل سرزمین‌ها ندارد.»
از سوی دیگر ترامپ درباره تحریم‌ها علیه روسیه گفت:«من قبلاً این کار را کرده‌ام.
خیلی کارها انجام داده‌ام.
ببینید، هند بزرگ‌ترین مشتری روسیه بود.
من به خاطر خرید نفت از روسیه، تعرفه 50 درصدی روی هند گذاشتم.
این کار ساده‌ای نیست.
این اقدام بزرگ است.»
انتهای پیام/