خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 21 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همایش روحانیون و متنفذین شیعه و سنی در جوانرود برگزار شد

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 21 شهریور 1404 - 12:12
همزمان با هفته وحدت مراسمی با حضور روحانیون شیعه و سنی شهرستان های اورامانات در حسینیه تیپ انصارالرسول (ص) جوانرود برگزار شد.
وحدت،هفته،فقيه،كرمانشاه،سپاه،رهبري،حفظ

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، همزمان با هفته وحدت، هعمایش روحانیون و منتفذین شیعه و سنی با حضور فرماندهان نیروهای مسلح و مسئولان دفاتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه و امامان جمعه و جماعات شهرستان‌های جوانرود و ثلاث‌باباجانی برگزار شد.
حجت‌الاسلام جلیلیان نمایندگی دفتر ولی فقیه در سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه ضمن تبریک هفته وحدت و لزوم حفظ وحدت بر سخنان اخیر رهبری بر حفظ انسجام میان مردم و مسئولان تأکید داشت.
وی عنوان کرد: همانطور که رهبری از دولت تشکر کردند و گفتند، وظیفه همگان است که در راه خدمت‌رسانی به رئیس جمهور و دولتشان کمک کنیم و باید با هم وحدت و همدلی داشته باشیم.
نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه به سخنان مقام معظم رهبری مبنی براینکه مسئولان و سخنرانان باید راوی قدرت، قوت و امکانات کشور باشند، اشاره کرد.
جلیلیان گفت: درست است که می‌گویند هفته وحدت ولی ما وحدتمان مختص به یک هفته نیست و در تمام سال و موقعیت‌های مختلف باهم وحدت داریم.
همچنین در ادامه ائمه جمعه جوانرود و ثلاث باباجانی به بیان اهمیت وحدت و همدلی در جامعه جهت حفظ اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی و پیروزی مقابل دشمنان اسلام مطالبی را بیان کردند.
انتهای پیام/