خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 20 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انفجار تانکر گاز در بزرگراهی در مکزیک ۳ کشته و ۷۰ زخمی بر جا گذاشت + فیلم

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 20 شهریور 1404 - 13:06
مقامات مکزیک اعلام کردند که یک تانکر گاز در بزرگراهی در جنوب شرقی مکزیکوسیتی واژگون، شعله‌ور و منفجر شد.
نفر،تانكر،مكزيك،حادثه،مكزيكوسيتي،واژگون

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - مقامات مکزیک اعلام کردند که یک تانکر گاز در بزرگراهی در جنوب شرقی مکزیکوسیتی واژگون، شعله‌ور و منفجر شد و حداقل سه نفر را کشته و ۷۰ نفر را زخمی کرد.
این انفجار عظیم و آتش‌سوزی، چندین وسیله نقلیه را در نزدیکی مرز بین منطقه ایزتاپالاپا در پایتخت و چالکو در ایالت همسایه مکزیک در بر گرفت.
تصاویر پهپاد، آتش‌نشانان را در حال مبارزه با شعله‌های آتش و خنک کردن بقایای سوخته تانکر و وسایل نقلیه اطراف نشان داد.
کلارا بروگادا، شهردار مکزیکوسیتی در برنامه X گفت که ۷۰ نفر زخمی و سه نفر کشته شده‌اند.
او فهرست اولیه‌ای از افراد بستری شده را منتشر کرد و گفت که با ادامه ارزیابی‌های پزشکی، این فهرست به‌روز خواهد شد.
او گفت: "ما به ارائه پشتیبانی پزشکی به قربانیان این حادثه ادامه خواهیم داد.
"
به گفته مقامات محلی، پرسنل اورژانس به محل حادثه اعزام شدند و چندین نفر دچار سوختگی شدید شدند.
اداره آتش‌نشانی شهر بعداً اعلام کرد که شعله‌های آتش در داخل و اطراف تریلر تانکر واژگون شده که در حال حمل گاز مایع بود، به طور کامل خاموش شده است.
این حادثه دومین تصادف بزرگ در بزرگراه‌های مکزیک در این هفته است.
منبع: رویترز