خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 20 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعزیرات ایران خودرو را ۱۶۲۴ میلیارد تومان جریمه کرد

مشرق | اقتصادی | پنجشنبه، 20 شهریور 1404 - 12:06
سازمان تعزیرات حکومتی اعلام کرد: «گران فروشی ایران خودرو برای سازمان تعزیرات محرز و ثابت شده است و شرکت ایران خودرو دو برابر درآمد حاصل از گران فروشی به میزان هزار و ۶۲۴ میلیارد تومان جریمه می شود»
خودرو،ايران،فروشي،گران،تعزيرات

به گزارش مشرق، سازمان تعزیرات حکومتی علیه ایران خودرو به اتهام گران فروشی به شرح زیر رای صادر کرد: « گران فروشی ایران خودرو برای سازمان تعزیرات محرز و ثابت شده است.
افزایش قیمت برای محصولات ایران خودرو حداکثر ۱۵% نسبت به نرخ های قبلی لحاظ و مازاد آن به عنوام گران فروشی محاسبه می گردد.
شرکت ایران خودرو دو برابر درآمد حاصل از گران فروشی به میزان هزار و ۶۲۴ میلیارد تومان جریمه می شود.
عادل پیرمحمدی ، مدیرعامل این شرکت به دو ماه برکناری از سمت خود محکوم می شود.
اعضای هیئت مدیره این شرکت، آقایان جمشید ایمانی، یوسف الهی شکیب، عبداله سلطانی ثانی و مرتضی شفیعی منفردا به یک ماه برکناری از سمت خود محکوم می شوند.
این رای بدوی بوده و قابل تجدیدنظر خواهی می باشد.»
ایران خودرو در واکنش به رای تعزیرات در کدال به شرح نامه زیر شفاف سازی کرد: