خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 20 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستکم ۹ شهید و ۱۱۸ زخمی در حملات اسرائیل به صنعا

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 19 شهریور 1404 - 21:41
وزارت بهداشت یمن اعلام کرد حملات اسرائیل به یمن ۹ شهید و ۱۱۸ زخمی بر جای گذاشته است.
وزارتخانه،صنعا،يمن،حملات،پايتخت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - وزارت بهداشت یمن اعلام کرد که در حملات هوایی اسرائیل به صنعا، پایتخت یمن و استان الجوف حداقل ۹ نفر شهید و ۱۱۸ نفر زخمی شده‌اند.
این وزارتخانه این آمار را به عنوان تلفات اولیه توصیف کرد و هشدار داد که با ادامه جستجوی قربانیان توسط تیم‌های امداد و نجات، این تعداد ممکن است افزایش یابد.
این وزارتخانه اعلام کرد که این حملات مناطق غیرنظامی و مسکونی از جمله خانه‌هایی در محله التحریر صنعا، یک مرکز درمانی در خیابان شصتم در جنوب غربی شهر و یک مجتمع دولتی در الحزم، پایتخت الجوف را هدف قرار داده است.
این وزارتخانه افزود که تیم‌های دفاع مدنی در تلاش برای خاموش کردن آتش‌سوزی‌های ناشی از بمباران و بیرون کشیدن بازماندگان از زیر آوار هستند.
منبع: الجزیره