خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 19 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هوای کردستان خنک می‌شود/گرد‌وخاک در راه است - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 19 شهریور 1404 - 18:30
مدیرکل هواشناسی کردستان، گفت: دمای استان تا روز جمعه روند کاهشی دارد و از شدت گرمای هوا کاسته خواهد شد.
استان،دماي،درجه،صديقي

رحیم صدیقی، مدیرکل هواشناسی استان کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، درباره آخرین وضعیت آب و هوایی، اظهار کرد: در پنج روز آینده، آسمان استان صاف و در ساعات بعد از ظهر همراه با وزش باد است.
وی افزود: در این مدت شرایط برای انتقال گردوخاک مهاجر از عراق به بخش‌هایی از نیمه جنوبی و غربی استان فراهم است.
مدیرکل هواشناسی استان کردستان، گفت: دمای بیشینه استان تا روز جمعه روند کاهشی دارد و از شدت گرمای هوا کاسته خواهد شد.
صدیقی بیان کرد: امروز سلین سروآباد با دمای 40.8 درجه گرم‌ترین و سراب شهرک با دمای 3.7 درجه خنک‌ترین نقطه استان بودند و دمای شهر سنندج نیز بین 11 و 36 درجه سانتی‌گراد در نوسان بود.
انتهای پیام/486/