خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 19 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ناکامی قاچاقچیان سوخت در انتقال 60 هزار لیتر گازوئیل در بندرعباس

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 19 شهریور 1404 - 17:30
فرمانده دریابانی بندرعباس، گفت: با تلاش همه جانبه مرزبانان این شهرستان، قاچاقچیان در انتقال قریب به 60 هزار لیتر سوخت قاچاق از مرز های آبی خلیج فارس ناکام ماندند.
بندرعباس،درياباني،مرزبانان،قاچاق،پايگاه،كشف،مشك

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سرهنگ اسلام توحیدی‌پور، فرمانده پایگاه دریابانی بندرعباس امروز اظهار کرد: در راستای قرارگاه مقابله با قاچاق سوخت و فرآورده‌های نفتی، مرزبانان پایگاه دریابانی بندرعباس با اشراف اطلاعاتی از قصد قاچاقچیان برای انتقال گازوئیل قاچاق به‌وسیله یک محفظه پلاستیکی بزرگ معروف به مشک ماری مطلع شدند و بررسی موضوع را به‌صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.
وی با اشاره به کشف یک مشک ماری و توقیف 3دستگاه خودرو، افزود: مرزبانان در این عملیات موفق به کشف قریب به 60 هزار لیتر گازوئیل قاچاق شدند.
فرمانده پایگاه دریابانی بندرعباس با اشاره به دستگیری 3 نفر قاچاقچی در این عملیات تصریح کرد: کارشناسان ارزش محموله کشف شده را بالغ بر 3 میلیارد ریال برآورد کرده‌اند.
توحیدی‌پور در خاتمه خاطرنشان کرد: سودجویان و مخلان اقتصادی بدانند امروز هم‌بستگی و تعامل مرزبانان و مرزنشینان در حفظ و حراست از مرز‌های جمهوری اسلامی ایران در این خطه، بیشتر از هر زمان ممکن است و به یاری خداوند متعال عرصه را بر سودجویان و قاچاقچیان در خشکی و دریا تنگ خواهیم کرد.
انتهای پیام/864/