خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 19 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استارمر: در دیدارم با هرتزوگ صراحتا حمله به قطر را محکوم می‌کنم

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 19 شهریور 1404 - 17:18
نخست وزیر انگلیس گفته در نشست امروزش با رئیس رژیم صهیونیستی در لندن بر محکومیت حمله به قطر تاکید می‌کند.
غزه،قطر،صهيونيستي،رژيم،هرتزوگ،متوقف،اسرائيل،حمله،رهبران،حملا ...

به گزارش مشرق، «کر استارمر»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی خطاب به قانونگذاران پارلمان کشورش تاکید کرد در نشست امروز (چهارشنبه) خود با «اسحاق هرتزوگ»، رئیس رژیم صهیونیستی در دفتر خود در منطقه «دانینگ استریت» صراحتا درخواست می‌کند «محدودیت‌ها بر کمک‌های بشردوستانه برای فلسطینی‌ها باید برداشته شوند، حملات به غزه باید متوقف شوند، و شهرک‌سازی‌های اسرائیل باید متوقف شوند.»
او اظهار کرد که در این نشست به هرتزوگ «کاملا تصریح خواهم کرد ما اقدام اسرائیل در بمباران رهبران حماس در قطر را محکوم می‌کنیم.»
سفر هرتزوگ به پایتخت انگلیس پیش از حمله تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه به منظور هدف قرار دادن نشست رهبران حماس در قطر مناقشه‌برانگیز شده بود؛ نشستی در شهر دوحه که در آن رهبران این جنبش به منظور بحث و گفتگو پیرامون طرح پیشنهادی ارائه شده از سوی ایالات متحده برای برقراری آتش‌بس در غزه گرد هم آمده بودند.
کر استارمر در سخنرانی امروز خود گفت: «من حملاتی که اسرائیل دیروز در شهر دوحه اجرا کرد را محکوم می‌کنم.
این حملات ناقض حاکمیت قطر هستند و هیچ تاثیری بر تامین صلح که انگلیس و بسیاری از متحدانش به آن متعهد هستند ندارند.»
استارمر ادامه داد: «من شب گذشته با امیر قطر بلافاصله بعد از حمله گفتگو کردم تا پیام همبستگی و حمایتمان را اعلام کنم.
او بسیار صریح گفت به رغم این حملات به کار به روی یک راه‌حل دیپلماتیک با هدف دستیابی به یک آتش‌بس و یک راه حل ۲ دولتی ادامه خواهد داد.
من و او در این مورد هم‌عقیده هستیم.
به همین دلیل روز دوشنبه با محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار کردم و دلیل دیدارم در اواخر امروز با هرتزوگ همین است.
من خطاب به او مطلقا تصریح خواهم کرد ما اقدام اسرائیل را محکوم می‌کنیم.
من همچنین تصریح می‌کنم که محدودیت‌ها بر عرضه کمک‌ها باید برداشته شوند، حمله به غزه باید متوقف شود و شهرک‌سازی‌ها باید متوقف شوند.
اما انگلیس هر چقدر هم که دشوار باشد از راه حل دیپلماتیک کنار نخواهد کشید.
ما مذاکره خواهیم کرد و از هر فرصتی استفاده خواهیم کرد زیرا این تنها راه برای آزاد کردن گروگان‌ها و وارد ساختن کمک‌ها است.»
حمله رژیم صهیونیستی در روز سه‌شنبه به قطر با توجه به اینکه یک متحد ایالات متحده در منطقه است، با محکومیت بین‌المللی در سطحی گسترده مواجه شده و ریسک از مسیر خارج کردن تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ در غزه را ایجاد کرد.
این در حالی است که تشدید عملیات‌های جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه شهر غزه نیز که به تشدید وضعیت بحرانی برای مردم فلسطین منجر شده باعث برانگیخته شدن خشم گسترده‌ای شده است.