خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 19 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعاون و همدلی راه‌حل عبور از مشکلات کشور - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 19 شهریور 1404 - 13:53
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد، گفت: یزدی ها با تکیه بر روحیه تعاون و مشارکت جمعی، همواره پیشتاز این عرصه در کشور بوده اند و همین الگو می تواند گره گشای بسیاری از مشکلات امروز باشد.
يزد،دهستاني،تعاون،اجتماعي،اعضا،روحيه،مجتمع،اعتماد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، اسماعیل دهستانی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد، در آیین افتتاح مجتمع مسکونی 152 واحدی «فرافر» ضمن تبریک فرارسیدن هفته وحدت، روز تعاون و سالروز تأسیس بانک ملی، همزمانی این سه رویداد بزرگ با بهره‌برداری از پروژه تعاونی مسکن را نشانه‌ای از ظرفیت بالای سرمایه‌های مردمی دانست.
وی با بیان اینکه مشارکت جمعی می‌تواند موتور محرک طرح‌های عمرانی باشد، گفت: احداث این مجتمع نتیجه همت، همدلی و اقدام مؤثر اعضا است و نشان می‌دهد که با کنار هم بودن، بسیاری از مشکلات کشور قابل حل خواهد بود.
دهستانی افزود: توجه به مؤلفه‌های کیفی در ساخت این مجموعه، نماد احترام به اعضا و ساکنان آن است و این اقدام می‌تواند الگویی برای سایر تعاونی‌ها در حل مشکل مسکن کارکنان و اقشار مختلف مردم باشد.
معاون استاندار یزد با اشاره به سابقه تاریخی این استان در زمینه همکاری‌های جمعی اظهار داشت: نگاهی به تاریخ یزد و نقش قنات‌ها نشان می‌دهد که روحیه تعاون و همکاری از گذشته‌های دور در این دیار جاری بوده است و بسیاری از موفقیت‌های بزرگ با اعتماد به تعاونی‌ها محقق شده است.
وی خاطرنشان کرد: مردم یزد همواره به یکدیگر اعتماد کرده‌اند و همین امر موجب شده در عرصه تعاونی‌ها جزو برترین‌ها باشند.
امروز نیز می‌توان با تقویت این روحیه، بر چالش‌های اقتصادی و اجتماعی غلبه کرد.
دهستانی در پایان با قدردانی از تلاش‌های اعضای این پروژه گفت: حمایت دولت و گسترش فرهنگ تعاون در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی و سایر بخش‌ها، افتخارآفرینی‌های بیشتری برای مردم یزد رقم خواهد زد.
انتهای پیام/781/