خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 19 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ: حمله به قطر تصمیم نتانیاهو بود نه من

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 19 شهریور 1404 - 00:18
رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که تصمیم حمله به قطر را او نگرفته، بلکه نتانیاهو این تصمیم را اتخاذ کرده است.
قطر،حمله،آمريكا،نتانياهو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا گفت که حمله به قطر تصمیمی بود که بنیامین نتانیاهو اتخاذ کرد و من این تصمیم را نگرفتم.
وی افزود: حمله به قطر هیچ کمکی به اهداف اسرائیل یا آمریکا نمی‌کند.
ترامپ گفت که به مارکو روبیو، وزیر خارجه خود دستور داده که به توافقنامه همکاری دفاعی با قطر پایان دهد.
رئیس‌جمهور آمریکا گفت که من با امیر قطر و نخست وزیر قطر این کشور صحبت کردم و به آنها اطمینان دادم که چنین حادثه‌ای دیگر هرگز در خاک آنها رخ نخواهد داد.
ترامپ گفت که ارتش آمریکا امروز به ما اطلاع داد که اسرائیل در پایتخت قطر به حماس حمله می‌کند.
وی افزود: نتانیاهو پس از حمله به من گفت که خواهان صلح است و این حادثه ناگوار می‌تواند فرصتی برای صلح باشد.