خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 18 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عطوان: طوفان الاقصی به کرانه باختری رسید/ هیچ جای امنی برای اشغالگران وجود ندارد

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 18 شهریور 1404 - 15:59
یک تحلیلگر برجسته فلسطینی با بیان "عملیات ضدصهیونیستی مرگبار دیروز در قدس پیام های هشدارآمیز زیادی برای صهیونیست ها در امنیتی ترین مکان تحت اشغال آنها داشت."، تأکید کرد: امروز طوفان الاقصی به کرانه باختری رسیده است و باید منتظر شگفتی های جدید باشیم.
باختري،كرانه،فلسطين،غزه،عمليات،اشغالي،صهيونيست،نوار،رژيم،اشغ ...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، عبدالباری عطوان، سردبیر روزنامه فرامنطقه‌ای رأی الیوم و تحلیلگر برجسته فلسطینی، سرمقاله جدید این روزنامه الکترونیکی را به عملیات استشهادی مرگبار دیروز، دوشنبه، در قدس اشغالی که با هلاکت و زخمی شدن 20 صهیونیست همراه بود، اختصاص داده نوشت: این‌که دو فرد مسلح به یک ایستگاه اتوبوس در قدس اشغالی حمله کنند، به‌سمت شهرک‌نشینان صهیونیست آتش بگشایند، هفت نفر را به هلاکت برسانند و بیش از 11 نفر دیگر را زخمی کنند که نیمی از آنها وضعیت وخیمی دارند، اوّل، به این معناست که هیچ جای امنی در اراضی اشغالی وجود ندارد، دوم، مشکل بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر و ائتلاف تروریستی او نه‌تنها در نوار غزه بلکه در سراسر فلسطین اشغالی نیز هست و سوم، وحدت عرصه‌ها در عمل بیشتر تجسم یافته و در حال گسترش است.
عبدالباری عطوان افزود: تصادفی نبود که این عملیات شجاعانه برنامه‌ریزی‌شده و کاملاً آماده یک روز بعد از آن انجام شد که پهپاد یمنی با موفقیت از سامانه‌های پدافندی بسیار پیشرفته ارتش صهیونیستی عبور کرده به ترمینال مسافربری فرودگاه رامون در نزدیکی رآکتور هسته‌ای دیمونا در منطقه النقب رسید.
این فرودگاه بعد از فرودگاه بن‌گوریون، دومین فرودگاه بزرگ رژیم صهیونیستی بوده و تا اطلاع ثانوی بسته شده است.
طوفان الاقصی در کرانه باختری
وی ادامه داد: عملیات بزرگ قدس پاسخی محکم به همه بدخواهانی است که دائماً می‌پرسیدند کرانه باختری در قبال آنچه در نوار غزه اتفاق می‌افتد چه‌جایگاهی دارد و چه‌کار می‌کند.
دو فرد مسلحی که این عملیات را در روز روشن در منطقه‌ای که ظاهراً امن‌ترین منطقه رژیم اشغالگر به‌شمار می‌رود انجام دادن اهل شهر رام‌الله بودند و در رأس هرم یک گروه شهادت‌طلب قرار داشتند.
نویسنده این مقاله با اشاره به اینکه طوفان الاقصی به کرانه باختری رسیده است، گفت: این عملیات ممکن است در چارچوب یک طرح جنگی رو به پیشرفت با هدف گشودن یک جبهه قدرتمند در کرانه باختری برای گرفتن انتقام خون شهدای نوار غزه و احیای میراث افتخارآمیز مقاومت در غزه که سرشار از قهرمانی است، باشد.
اگر بگوییم که عملیات قدس از نظر موقعیت مکانی، تعداد زیاد کشته‌ها و زخمی‌ها و زمان دقیق آن ممکن است به اولین کورسوی امید در پاسخ به تصمیم رژیم اشغالگر برای انحلال تشکیلات خودگردان، الحاق کرانه باختری و یهودی‌سازی این منطقه فلسطینی باشد، اغراق نکرده‌ایم.
سردبیر روزنامه رأی الیوم تصریح کرد: این عملیات چند روز قبل از کنفرانسی که به‌دعوت فرانسه و عربستان سعودی در نیویورک برگزار خواهد شد تا راهکار دودولتی و تأسیس کشور مستقل فلسطینی را به‌رسمیت بشناسد و از آن حمایت کند، انجام گرفت و ممکن است پیامی درباره اتفاقاتی باشد که بعد از الحاق کرانه باختری رخ خواهد داد.
800هزار صهیونیست در کرانه باختری در تیررس فلسطینیان
عطوان تأکید کرد: چیزی که نتانیاهو نمی‌داند این است که الحاق کرانه باختری و انحلال تشکیلات خودگردان فلسطین بهترین هدیه‌ای است که او می‌تواند به مردم فلسطین و گروه‌های مقاومت کنونی و آینده ارائه دهد؛ نه گروه‌های جعلی (اشاره به تشکیلات خودگردان) که ادعا می‌کنند نماینده مردم فلسطین در نهادهای رسمی سازمان آزادی‌بخش هستند؛ گروه‌هایی که از بیش از 40 سال گذشته به‌بهانه حمایت از یک صلح دروغین و فریبنده، حتی یک گلوله هم به‌سمت رژیم اشغالگر شلیک نکرده‌اند.
در ادامه این یادداشت تأکید شده است: الحاق کرانه باختری به‌معنای پایان دادن به دروغ تشکیلات خودگردان فلسطین، رهایی جنبش فتح و بازگرداندن آن به جایگاه تاریخی اصلی مقاومت خود و نیز به‌معنای انتقال بیش از 60 هزار نیروی امنیتی این تشکیلات یا بیشتر آنها به جایگاه واقعی خودشان در خطوط مقدم نبرد برای آزادسازی اراضی فلسطین از بحر تا نهر است؛ همانند اتفاقی که در انتفاضه مسلحانه سال 2000 رخ داد.
نویسنده این مقاله تأکید کرد: عملیات استشهادی قدس ممکن است نوک کوه یخ مقاومت فلسطین باشد که در کرانه باختری اشغالی به‌عنوان یک پیروزی و در همبستگی و مردم نوار غزه و یمن آماده می‌شود، بنابراین جنگی که اشغالگران خودشان را گرفتار آن کرده‌اند، تنها در غزه نیست؛ بلکه در کرانه باختری نیز جریان دارد و نکته قابل توجه اینجاست که کرانه باختری نسبت به نوار غزه دارای مساحت بسیار بیشتر و جمعیت بالاتری است و دست‌کم 800 هزار شهرک‌نشین صهیونیست در تیررس فلسطینیانِ ساکن شهرها و روستاهای کرانه باختری قرار دارند.
فرار بزرگ اشغالگران از فلسطین/ جای امنی در اینجا وجود ندارد
در این یادداشت آمده است: بعد از این عملیات قدس که شکست روانی بزرگی را بر بیش از 6 میلیون شهرک‌نشین صهیونیست در فلسطین اشغالی تحمیل کرد، آن هم در زمانی که ارتش آنها در بیش از 7 جبهه شکست خورده است و شکست‌های آن گسترش خواهد یافت و نیز در سایه عدم تحقق هیچ یک از اهداف رژیم اشغالگر در نوار غزه، تلاش شهرک‌نشینان صهیونیست برای فرار از فلسطین اشغالی بیشتر خواهد شد.
عبدالباری عطوان گفت: فلسطین اشغالی دیگر امن نیست و به زندان بزرگی مملو از وحشت و اضطراب تبدیل شده است؛ جایی که صهیونیست‌ها در آن با صدای آژیر حمله هوایی می‌خوابند و بیدار می‌شوند و در پناهگاه‌ها و تونل‌ها زندگی می‌کنند.
بعد از آنکه پهپادهای یمنی هر شب به صهیونیست‌ها حمله می‌کنند و فرودگاه‌های رژیم اشغالگر بسته شده‌اند، اکنون نوبت به بستن ایستگاه‌های اتوبوس رسیده است و بنابراین، آیا واقعاً اینجا جای زندگی است؟
این تحلیلگر فلسطینی ادامه داد: بعد از این عملیات استشهادی شجاعانه و فداکاری غیرمنتظرهِ دو فلسطینی از رام‌الله، شهرک‌نشینان صهیونیست از نتانیاهو و نوکرش ترامپ خواهند پرسید؛ با ما چه می‌کنید؟
چرا به غزه می‌روید وقتی نمی‌توانید امنیت ما را در قلب شهرهایمان تأمین کنید؟
در پایان این مقاله تأکید شده است: مقاومت شجاع فلسطین هرگز از بین نمی‌رود؛ زیرا ریشه عمیقی در تمامی اراضی فلسطینی و عربی دارد.
مقاومت تنها منتظر جرقه انفجار بود و به‌نظر می‌رسد این جرقه از کفن‌های پاک شهدای نوار غزه زده شده است، همان‌طور که این جرقه به یمن رسید و به‌وضوح در موشک‌های مافوق‌صوت و چندکلاهکی و پهپادهای پیشرفته آن که به فرودگاه‌های بن‌گوریون و رامون رسیدند و دریای سرخ را به‌روی ناوبری آمریکا و اسرائیل بستند منعکس شد، به‌زودی به لبنان، عراق، مصر، اردن و سوریهِ واقعی نیز خواهد رسید و تحولات آینده، همه این‌ها را ثابت خواهد کرد.
انتهای پیام/+