خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 18 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس جمهور برزیل : حضور نظامی آمریکا در کارائیب تنش‌زا است

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 17 شهریور 1404 - 20:17
رئیس‌جمهور برزیل در نشست مجازی بریکس با انتقاد از حضور نظامی آمریکا در دریای کارائیب، این اقدام را تهدیدی برای ثبات منطقه‌ای دانست.
ونزوئلا،كارائيب،جمهور،نظامي،آمريكا،رئيس،درياي،نيروهاي

به گزارش مشرق، «لولا داسیلوا»، رئیس‌جمهور برزیل عصر دوشنبه به وقت تهران در سخنرانی مجازی در نشست بریکس گفت: «حضور نیروهای مسلح آمریکا در دریای کارائیب عاملی برای تنش است.»
به گزارش «خبرگزاری فرانسه» در حالی که تنش‌ها بین ایالات متحده و ونزوئلا افزایش می‌یابد، لولا دا سیلوا استقرار نظامی ایالات متحده در دریای کارائیب را محکوم کرد.
بر اساس این گزارش، دولت ترامپ در ادامه جنگ افروزی قصد دارد 10 فروند جنگنده پیشرفته «اف-35» را برای تقابل احتمالی با ونزوئلا به «کارائیب» اعزام کند.آمریکا در حال بررسی گزینه‌هایی برای حملات نظامی در خاک ونزوئلا است.
ترامپ، گفته است که این جنگنده‌ها به پورتوریکو اعزام می‌شوند.
وی مدعی شده این جنگنده‌ها قرار است در عملیات مقابله با کارتل‌های مواد مخدر مشارکت کنند.
رئیس جمهور ونزوئلا نیز دستور بسیج گسترده نیروهای نظامی را صادر کرده است.
رئیس جمهور برزیل در اجلاس مجازی بریکس گفت: «حضور نیروهای مسلح بزرگترین آمریکا در دریای کارائیب عاملی برای تنش است.»
نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا نیزحضور نظامی آمریکا را تهدید علیه صلح در منطقه‌ خوانده و واشنگتن را به آماده‌سازی زمینه برای جنگ متهم کرده است.
او گفت:«ما با افراطی‌ها و نازی‌گرای روبه‌رو هستیم که صلح آمریکای جنوبی و کارائیب را تهدید می‌کنند.»
رئیس جمهور ونزوئلا هشدار داد: «اگر ونزوئلا مورد حمله قرار گیرد، بلافاصله دوره‌ای از مبارزه مسلحانه برقرار خواهد شد.
ما آماده گفت‌وگو بوده‌ایم، اما از حاکمیت خود دفاع خواهیم کرد.»