خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 18 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری نخستین رزمایش فرهنگی مهاجران افغانستانی در شیراز

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 17 شهریور 1404 - 19:35
همزمان با هفته وحدت، مهاجران افغان مقیم استان فارس نخستین رزمایش فرهنگی خود را با برپایی نمایشگاه توانمندی‌ها، محفل قرآن و اقامه نماز مشترک شیعه و سنی در شیراز برگزار کردند. این رویداد حاصل بیش از ۵۰۰ روز برنامه‌ریزی فرهنگی بود.
فرهنگي،وحدت،مهاجرين،افغانستان،مراسم،برگزار

باشگاه خبرنگاران جوان- همزمان با فرا رسیدن هفته وحدت، فعالان فرهنگی و اجتماعی مهاجرین افغانستان مقیم استان فارس نخستین رزمایش فرهنگی خود را در شیراز برگزار کردند.
این مراسم که نتیجه بیش از ۵۰۰ روز ساماندهی و برنامه‌ریزی فعالیت‌های فرهنگی بود، در حسینیه حضرت ولی‌عصر(عج) و با حضور جامعه مهاجر شیعه و سنی، فرهنگیان، هنرمندان، ورزشکاران، علما و روحانیون برگزار شد.
در این رویداد، نمایشگاهی از توانمندی‌های مهاجرین در هشت غرفه با موضوعات آداب و رسوم مردم افغانستان، خلاقیت‌ها، آثار هنری و دستاوردهای فرهنگی برپا شد.
همچنین محفل انس با قرآن و جشن وحدت از دیگر بخش‌های این برنامه بود.
از ویژگی‌های بارز این مراسم، اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء به صورت مشترک توسط شیعیان و اهل سنت بود که به عنوان نمادی از همدلی و اتحاد مذهبی در هفته وحدت مورد توجه قرار گرفت.