خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 18 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مادورو دستور استقرار ۲۵ هزار نیرو در ایالت‌های ساحلی ونزوئلا را صادر کرد

اعتماد | همه | دوشنبه، 17 شهریور 1404 - 11:56
به دستور مادورو قرار است حدود ۲۵ هزار نیرو مستقر شوند که این تعداد از ۱۰ هزار نیرویی که در ایالت‌های زولیا و «تاچیرا» در مرز کلمبیا مستقر شده‌اند، بیشتر است.
ونزوئلا،قرار،مستقر،مخدر،دفاع،مواد،مادورو،واشنگتن،دستور،وزير

به دستور مادورو قرار است حدود ۲۵ هزار نیرو مستقر شوند که این تعداد از ۱۰ هزار نیرویی که در ایالت‌های زولیا و «تاچیرا» در مرز کلمبیا مستقر شده‌اند، بیشتر است.
کد خبر: 734647 | ۱۴۰۴/۰۶/۱۷ ۱۱:۴۷:۵۲
«ولادیمیر پادرینو» وزیر دفاع ونزوئلا گفت که «نیکولاس مادورو» رئیس جمهور دستور داده است نیروهای بیشتری در منطقه «گواخیرا» در ایالت «زولیا» و شبه جزیره «پاراگوانا» در «فالکون» مستقر شوند و افزود که این منطقه «مسیر قاچاق مواد مخدر» است.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، وزیر دفاع ونزوئلا در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت، حضور ارتش ونزوئلا در جزیره «نوئوا اسپارتا» و ایالت‌های «سوکره» و «دلتا آماکورو» نیز گسترش خواهد یافت.
همچنین به دستور مادورو قرار است حدود ۲۵ هزار نیرو مستقر شوند که این تعداد از ۱۰ هزار نیرویی که در ایالت‌های زولیا و «تاچیرا» در مرز کلمبیا مستقر شده‌اند، بیشتر است.
وزیر دفاع ونزوئلا در ادامه افزود: «کسی قرار نیست به اینجا بیاید و برای ما کار کند.
کسی قرار نیست به سرزمین ما وارد شود و کاری که ما قرار است انجام دهیم را انجام دهد.»
رئیس‌جمهور ونزوئلا با صدور دستور استقرار ۲۵ هزار نیروی دیگر گفت: «این بسیج، هدف اصلی خود را دفاع از حاکمیت ملی، امنیت کشور و مبارزه برای صلح قرار داده است.
ما ونزوئلایی‌ها از ونزوئلا دفاع می‌کنیم.»
تنش‌ها بین کاراکاس و واشنگتن در پی تحریکات جدید ترامپ به بهانه مقابله با قاچاق مواد مخدر افزایش یافته است.
استقرار جنگنده‌های بیشتر نیروی هوایی آمریکا در منطقه کارائیب در کنار دیگر تجهیزات نظامی واشنگتن پس از حمله مرگبار آمریکا به یک قایق ونزوئلایی با ۱۱ کشته صورت گرفته است.
ترامپ مدعی است که این کشتی در حال انتقال مواد مخدر از ونزوئلا بود که البته کاراکاس این اتهام‌زنی را رد می‌کند.
مادورو نیز دولت واشنگتن را به تلاش برای تغییر حکومت در ونزوئلا متهم کرده است.
ترامپ روز جمعه مدعی شده بود که ایالات متحده درباره تغییر نظام صحبت نمی‌کند و مرگ صدها هزار آمریکایی بر اثر مصرف بیش از حد مواد مخدر را با کشته‌شدگان جنگ مقایسه کرد.
با این حال، او روز یکشنبه در پاسخ به خبرنگاری که همین پرسش را دوباره مطرح کرد، گفت: «خواهیم دید.»
در همین حال، شبکه خبری سی.‌ان.‌ان روز جمعه به نقل از چندین منبع آگاه از برنامه‌های واشنگتن گزارش داد که رئیس‌جمهور آمریکا در حال بررسی گزینه‌های حملات بیشتر، از جمله حمله احتمالی به اهداف مظنون به کارتل‌های مواد مخدر در داخل خاک ونزوئلا است و چنین حمله‌ای نشان‌دهنده افزایش شدید تنش‌ها خواهد بود.