خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 17 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وحدت تنها راه پیشرفت امت اسلامی است

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 16 شهریور 1404 - 17:53
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه وحدت، نقش روحانیت در چهار دهه مقاومت و پایداری علیه کفر و استکبار را ستود و بر ضرورت همدلی میان شیعه و سنی تأکید کرد.
كرمانشاه،وحدت،امت،اسلامي،استان،شيعه،مسلمانان،اسلام،غفوري،علم ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری در مراسم هفته وحدت که در مجتمع انتظار برگزار شد، با ابراز خرسندی از برگزاری این اجتماع بزرگ همزمان با هفته وحدت و سالروز میلاد پیامبر اکرم و امام جعفر صادق اظهار کرد: این گردهمایی ظرفیت بالای استان کرمانشاه در ایجاد همبستگی میان علما و فرهیختگان شیعه و سنی را نشان می‌دهد و جلوه‌ای از عظمت این منطقه در مسیر انسجام اسلامی به شمار می‌رود.
وی با قدردانی از حضور علما و مسئولان، این همایش را صحنه‌ای ماندگار و پیام‌آور امید برای امت اسلامی و به ویژه ملت مظلوم فلسطین دانست و افزود: حضور پرشور شرکت‌کنندگان پشتوانه‌ای بزرگ برای مسلمانان جهان و نمایشی روشن از ایستادگی در برابر دشمنان اسلام است.
نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه نقش برجسته ماموستا ملأ قادر قادری و دیگر علمای اهل سنت و تشیع در تقویت وحدت را ستود و خاطرنشان کرد: روحانیت استان در طول چهار دهه گذشته در برابر کفر و استکبار ایستاده و نمونه‌ای درخشان از مقاومت و پایداری را به نمایش گذاشته است.
غفوری از تلاش‌های استاندار کرمانشاه و مدیران اجرایی در مدیریت بحران‌ها و خدمت‌رسانی مطلوب به زائران اربعین تقدیر کرد و گفت: وحدت ریشه در قرآن کریم و سیره پیامبر اکرم دارد و مسلمانان را به اعتصام به حبل‌الله و پرهیز از تفرقه فرا می‌خواند.
وی با اشاره به نقش مخرب استکبار جهانی در ایجاد اختلاف میان مسلمانان گفت: تاریخ معاصر نشان می‌دهد بسیاری از جریان‌های تفرقه‌افکن، از جمله ترویج شیعه انگلیسی و گروه‌های تکفیری، ساخته و پرداخته سرویس‌های جاسوسی غرب و رژیم صهیونیستی بوده‌اند تا وحدت مسلمانان را هدف قرار دهند.
امام جمعه کرمانشاه افزود: دشمنان اسلام با هزینه‌های کلان تلاش کرده‌اند شیعه و سنی را علیه یکدیگر تحریک کنند، در حالی که مسلمان واقعی هرگز به مقدسات برادر دینی خود توهین نمی‌کند و تنها راه پیشرفت همدلی و اتحاد است.
وی جنایات گروه‌های تروریستی مانند داعش را نمونه آشکار این توطئه‌ها برشمرد و اظهار داشت: این گروه‌ها نه تنها خون شیعه و سنی را ریختند بلکه به جان مسیحیان و بی‌گناهان نیز افتادند و فجایعی رقم زدند که محصول حمایت‌های آشکار و پنهان قدرت‌های استکباری بود.
نماینده ولی‌فقیه در کرمانشاه با تأکید بر ظرفیت‌های عظیم امت اسلامی گفت: امت اسلامی می‌تواند قدرتمندترین امت عالم باشد و در کنار حفظ منافع خود، حامی مظلومان جهان باشد.
غفوری به سیاست‌های اخیر برخی دولت‌های عربی در برقراری روابط با رژیم صهیونیستی اشاره کرد و افزود: این اقدام‌ها برخلاف مسیر اسلام و وحدت امت اسلامی است و تنها به سود دشمنان اسلام و رژیم کودک‌کش اسرائیل تمام می‌شود.
وی با اشاره به پویش‌های خیرخواهانه هفته وحدت، از جمله حمایت از مردم مظلوم غزه و تلاش برای آزادی زندانیان، گفت: این حرکت‌ها نشان می‌دهد امت اسلامی با الهام از پیامبر رحمت مسیر همبستگی، عطوفت و ایستادگی در برابر ظلم را ادامه خواهد داد.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه از همه علما، مسئولان و مردم استان برای حضور در این همایش تقدیر کرد و ابراز امیدواری کرد کرمانشاه همواره الگویی از وحدت و سربلندی برای امت اسلامی باشد.
انتهای پیام/