رئیس شورای ناظر بر فعالیت نشریات دانشگاهی وزارت بهداشت منصوب شد
مهر
|
دین و اندیشه
|
یکشنبه، 23 تیر 1398 - 08:58
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر سیما سادات لاری، معاون فرهنگی و دانشجویی را به عنوان رئیس شورای مرکزی ناظر بر فعالیت نشریات دانشگاهی وزارت بهداشت منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، در این حکم آمده است: با عنایت به بند ۴ ماده ۲ آئیننامه ضوابط ناظر بر فعالیت نشریات دانشگاهی مصوب جلسه ۵۴۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی، به موجب این ابلاغ سرکار عالی به عنوان «رئیس شورای مرکزی ناظر بر فعالیت نشریات دانشگاهی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» منصوب میشوید تا وظایف محوله را در چارچوب آئیننامه فوقالذکر به نحو مطلوب انجام دهید.
امید است با اتکال به عنایات خداوند متعال و همکاری سایر اعضا شورا، زمینه لازم را جهت ایجاد پویایی و رشد کمی و کیفی نشریات دانشگاهی دانشگاههای علوم پزشکی کشور فراهم آورید.