خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 17 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نرخ 123 درصد تحقق اشتغال در استان بوشهر

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 16 شهریور 1404 - 10:30
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر گفت: امسال نرخ تحقق اشتغال در استان 123 درصد بیشتر از پیش بینی ها بوده و صرفاً در بخش مشاغل خانگی 670 شغل پایدار ایجاد شده است.
استان،تعاون،بوشهر،تعاوني،پروانه،مديركل،درصدي،رفاه،نرخ،نفر،اج ...

مرتضی پروانه، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم ضمن تبریک هفته تعاون به همه فعالان این عرصه، از عملکرد مثبت و دستاوردهای شاخص استان در حوزه کار و تعاون خبر داد.
وی با اشاره به نرخ 40 درصدی مشارکت اقتصادی و نرخ 7.6 درصدی بیکاری استان، این شاخص را حدود سه واحد درصد پایین‌تر از میانگین کشوری دانست و آن را نشانه‌ای از پویایی بازار کار در بوشهر عنوان کرد.
پروانه با بیان اینکه 280 هزار نفر بیمه شده کارگری در بیش از 23 هزار واحد کارگری استان فعالیت دارند، افزود: امسال نرخ تحقق اشتغال در استان 123 درصد بیشتر از پیش‌بینی‌ها بوده و صرفاً در بخش مشاغل خانگی 670 شغل پایدار ایجاد شده است.
وی درباره حمایت از اقشار آسیب‌پذیر عنوان کرد: در سه مرحله، برای بیش از 690 هزار نفر از جمعیت استان کالابرگ توزیع شد و افزون بر 37 میلیارد تومان یارانه در قالب سبد تغذیه به کودکان زیر دو سال، مادران شیرده و کودکان دچار سوءتغذیه اختصاص داده شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر با بیان اینکه در حال حاضر، بوشهر دارای 3 هزار و 803 تعاونی فعال و در حال اجراست، تصریح کرد: از این میان، 230 تعاونی در حوزه پرورش میگو با بیش از 1343 عضو و 2400 فرصت شغلی فعالیت دارند و بالاترین نرخ اشتغال تعاونی‌ها مربوط به پرورش آبزیان است.
پروانه ادامه داد: در بخش خدمات نیز 1222 تعاونی فعال هستند که بیشتر آن‌ها را تعاونی‌های مرزنشینان با عضویت بیش از 550 هزار نفر از جمعیت استان تشکیل می‌دهند.
وی از شکل‌گیری 684 تعاونی صنعتی، 436 تعاونی بانوان، و بیش از 18 اتحادیه تعاون در سطح استان خبر داد و بیان کرد: این اتحادیه‌ها در قالب اتاق تعاون، مسئولیت هدایت امور تعاونی‌ها را برعهده دارند.
مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر با اشاره به سهم کمتر از 7 درصدی تعاون از اقتصاد کشور نسبت به سهم 25 درصدی پیش‌بینی شده در اسناد بالادستی، تأکید کرد: اجرای دقیق مصوبات قانونی، نظارت و حساسیت بیشتر بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی، لازمه تحقق اهداف چشم‌انداز تعاون است.
پروانه خبر داد: در یک سال گذشته، بیش از 80 تعاونی جدید در حوزه‌های مختلف راه‌اندازی شده و افزون بر 100 میلیارد تومان تسهیلات به تعاونی‌ها تخصیص یافته است.
همچنین بیش از 11 هزار و 600 نفر ساعت آموزش برای توانمندسازی تعاونی‌ها برگزار شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر در پایان بر اهمیت ریشه‌دار بودن فرهنگ تعاون در میان مردم استان و تداوم این فرهنگ در آیین‌ها و فعالیت‌های تولیدی و اقتصادی تأکید کرد و آن را فرصت ارزشمندی برای تحقق اهداف توسعه استان و سند چشم‌انداز کشور برشمرد.
انتهای پیام/