خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 17 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس کل دادگستری قم: اجازه نمی‌دهیم چرخه تولید و اشتغال در استان متوقف شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 16 شهریور 1404 - 10:30
رئیس کل دادگستری قم گفت: دادگستری در کنار صنعتگران است و با همکاری همه دستگاه ها اجازه نخواهد داد چرخه تولید و اشتغال در قم متوقف شود.
دادگستري،قم،چرخه،موسوي،توليد،استاندار

حجت‌الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی رئیس کل دادگستری قم در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم ضمن تقدیر از همراهی استاندار برای کمک به حوزه صنعت و تولید گفت: در سال گذشته با ورود دستگاه قضایی به موضوع واحدهای تولیدی تعطیل یا نیمه‌تعطیل، 57 کارخانه و شرکت در استان به چرخه فعالیت بازگشتند و از بیکاری 657 کارگر جلوگیری شد.
وی اظهار کرد: در شرایط جنگ اقتصادی، حمایت از صنعت‌گران و کارگران یکی از اولویت‌های دستگاه قضایی است و به همین منظور، دادگستری قم به طور مستقیم به مشکلات واحدهای تولیدی ورود کرد.
موسوی افزود: نتیجه این اقدامات، بازگشت ده‌ها کارخانه تعطیل یا نیمه‌تعطیل به چرخه تولید و احیای اشتغال صدها کارگر بوده است.
رئیس کل دادگستری قم ضمن قدردانی از همراهی استاندار گفت: یکی از معاونان دادگستری به صورت اختصاصی برای پیگیری مشکلات صنعت استان مأمور شده است تا مسائل کارخانجات بدون معطلی برطرف شود.
موسوی تأکید کرد: دادگستری در کنار صنعتگران است و با همکاری همه دستگاه‌ها اجازه نخواهد داد چرخه تولید و اشتغال در قم متوقف شود.
انتهای پیام/