خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید بازوی مصنوعی با خیار

فارس | دانش و فناوری | یکشنبه، 23 تیر 1398 - 08:28
محققان دانشگاه ام آی تی برای تولید بازوی مصنوعی قدرتمند و مستحکم به سراغ یک منبع غیر عادی یعنی خیار رفته‌اند.
خيار،بازوي،مصنوعي،توليد،مستحكم،پليمر،مارپيچ،نبوده_اند،آي

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، محققان دانشگاه ام آی تی برای تولید بازوی مصنوعی قدرتمند و مستحکم به سراغ یک منبع غیر عادی و جدید یعنی خیار رفته اند.
البته دانشمندان لزوما به دنبال استفاده از خود خیار نبوده اند و آنچه که بیشتر الهام بخش آنها بوده دنباله مارپیچ خیار است که در قالب دم خیار به آن وصل می شود و با پیچ و تاب خوردن وزن سنگین خیار را تحمل می کند.
دانشمندان سال هاست برای تولید بازوهای پروتزی و سایر اجزای مصنوعی بدن تلاش می کنند و امیدوارند آنها را سبک تر، کم هزینه تر و مستحکم تر نمایند.
بدین منظور تا به حال از روش های مختلفی استفاده شده و سیستم های هیدرولیک کوچک، انواع پلیمر و غیره مورد استفاده قرار گرفته اند.
اما هیچ یک از کیفیت لازم برخوردار نبوده اند.
در نتیجه محققان ام آی تی تصمیم گرفتند تا از روش جدیدی بهره گرفته و فیبرهای موجود در دم مارپیچ خیار را برای تولید بازوی مصنوعی به کار بگیرند.
نتیجه کار تولید یک پلیمر متشکل از الاستومر و پلی اتیلن ترموپلاستیک بوده که در قالب یک رشته به هم پیوند داده شده اند.
این پلیمرها به گرما حساس بوده و وقتی گرمای بدن را دریافت کنند مستحکم تر می شوند.
بازوی یادشده را فعلا می شود بدون ایجاد هیچ مشکلی در استحکام آن بیش از ده هزار بار تا زد و کیفیت کار آن در دمای یک درجه سانتیگراد نیز حفظ می شود.
بازوی یادشده می تواند باری که 650 برابر وزن خودش است را تحمل کرده و بلند کند.
لذا از آن می توان به عنوان پروتز مصنوعی در بازو، پا و غیره استفاده کرد.
انتهای پیام/