خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 15 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری«جشن بزرگ صلوات» در هزار و پانصدمین سالگرد ولادت پیامبر

مهر | دین و اندیشه | شنبه، 15 شهریور 1404 - 18:18
بنیاد بین‌المللی صلوات، به مناسبت هزار و پانصدمین سالگرد ولادت پیامبر ، حضرت محمد (ص)، «جشن بزرگ صلوات» را با برنامه‌هایی متنوع شامل مولودی خوانی، سرود، شعر، نمایش و آتش‌بازی برگزار می کند.
مراسم،سرود،اجراي،برگزار،صلوات،رحمت،پيامبر،جشن

به گزارش خبرنگار مهر، بنیاد بین‌المللی صلوات، به مناسبت هزار و پانصدمین سالگرد ولادت پیامبر رحمت و مهربانی، حضرت محمد (ص)، «جشن بزرگ صلوات» را با برنامه‌هایی متنوع شامل مولودی خوانی، سرود، شعر، نمایش و آتش‌بازی در تهران برگزار می‌کند.
بر اساس اعلام دبیرخانه این مراسم، برنامه‌های هنری و معنوی متنوعی برای این شب تدارک دیده شده است.
مداحی و مولودی‌خوانی توسط حاج سید مهدی میرداماد؛ اجرای زنده خواننده نام‌آشنا، علی اکبر قلیچ، شعرخوانی توسط محمد میرزایی بازرگانی، اجرای سرود توسط گروه سرود نجم الثاقب و اجرای پرفورمنس نمایش با عنوان «وارثان زمین» از ججمله برنامه‌های این مراسم خواهد بود.
همچنین نورافشانی و آتش‌بازی ویژه نیز در این مراسم انجام می‌شود.
نجم‌الدین شریعتی مجریگری این مراسم را بر عهده خواهد داشت و همچنین حضور ارزشمند استاد شجاعی از دیگر نکات برجسته این برنامه است.
این جشن بزرگ که با هدف گرامیداشت عظمت پیامبر رحمت و وحدت بخش جهان اسلام برگزار می‌شود، از عموم علاقه‌مندان، شیفتگان اهل بیت (ع) و خانواده‌های محترم دعوت می‌کند تا در این مراسم باشکوه حضور یابند.
این مراسم روز دوشنبه، ۱۷ شهریور ماه ۱۴۰۴، از ساعت ۱۹:۳۰ در تهران، منطقه ۲۲، بلوار کوهک، نبش خیابان نسیم ششم برگزار خواهد شد.