خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 15 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

در مجمع انتخاباتی هیئت کبدی زنجان چه گذشت؟

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 15 شهریور 1404 - 15:13
مجمع انتخاباتی هیأت کبدی زنجان با حضور رئیس فدراسیون برگزار شد و محمدرضا محمدی فرماندار سابق ماهنشان به عنوان رئیس هیأت کبدی استان زنجان شد.
كبدي،استان،هيأت،ورزش،زنجان،رئيس،مجمع،اشاره،عنوان،آموزش،محمدي ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، مجمع انتخاباتی هیئت کبدی استان زنجان امروز با حضور عباس اورسجی، رئیس فدراسیون کبدی به عنوان رئیس مجمع و اسلام محمدی‌پور به عنوان نائب رئیس مجمع برگزار شد.
در این مجمع، از مجموع 17 عضو مجمع، 13 نفر حضور داشتند.
محمدرضا محمدی، تنها کاندیدای احراز پست ریاست، با کسب 13 رأی اعتماد اعضای حاضر در مجمع، به عنوان رئیس جدید هیأت کبدی استان زنجان انتخاب شد.
همچنین، در این مجمع معصومه عقلمند به عنوان نائب رئیس، محمدحسن قنبری به عنوان خزانه‌دار و علیمراد اسماعیلی فضل، داود بازرگان و جواد نوروزی به عنوان اعضای هیأت رئیسه جدید هیأت کبدی استان زنجان معرفی شدند.
کبدی زنجان نیازمند ثبات مدیریتی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های پنهان است
عباس اورسجی، رئیس فدراسیون کبدی ‌‌در مجمع انتخاباتی هیأت کبدی استان زنجان، پیش از ورود به بحث‌های تخصصی کبدی، به بازدید خود از مرکز مهرانه اشاره کرد و گفت: امروز در استان زنجان حال دلم بسیار خوب و منقلب شد.
دیدن اوج انسانیت و از خودگذشتگی افرادی که از مال و جان خود می‌گذرند و با نیتی پاک و افکاری بلند برای یاری دیگری قدم برمی‌دارند، مسئولیت ما را در قبال وظایفمان سنگین‌تر می‌کند.
از اینکه در کشوری زندگی می‌کنم که چنین انسان‌های فرهیخته و پاکی دارد، افتخار می‌کنم.
چالش عدم ثبات مدیریتی در کبدی زنجان
اورسجی به یکی از دلایل اصلی مشکلات کبدی استان زنجان در گذشته اشاره کرد و اذعان داشت: یکی از دلایل جاماندگی کبدی استان در بخش‌هایی، عدم ثبات مدیریتی در هیأت‌های شهرستانی بوده است.
تغییرات مکرر در مسئولیت‌ها، حتی انگیزه ما را برای حمایت و تخصیص سهمیه کاهش می‌دهد.
راهبرد 8 گانه فدراسیون و لزوم برنامه‌ریزی هیأت استان
وی با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی راهبردی در هر سازمان، خاطرنشان کرد: فدراسیون کبدی نیز دارای برنامه راهبردی 8 گانه است و انتظار می‌رود هیأت استان زنجان نیز در راستای این استراتژی‌ها برنامه‌ریزی کند.
تثبیت عناوین قهرمانی و توسعه آموزش از اولویت‌های اصلی ماست.
رئیس فدراسیون کبدی بر اهمیت حضور نمایندگان نهادهایی چون ورزش دانش‌آموزی، کارگری، بسیج، نیروهای مسلح و شهرداری در مجامع ورزشی تأکید کرد و گفت: حضور این نهادها یک فلسفه دارد و آن استفاده از پتانسیل عظیم مکان‌ها و تجهیزات آن‌ها است.
اداره کل ورزش و جوانان به تنهایی نمی‌تواند تمامی نیازهای مکانی و تجهیزاتی رشته‌های مختلف را تأمین کند، اما این نهادها پر از ظرفیت‌های استفاده نشده هستند که با ایجاد تفاهم‌نامه و ارتباطات مؤثر می‌توان از آن‌ها بهره‌برداری کرد.
وی به تجربه کشورهای موفق در تربیت بازیکنان نخبه کبدی از طریق دانشگاه‌ها و مدارس اشاره کرد و افزود: ما به دنبال امضای تفاهم‌نامه کلی با وزارت آموزش و پرورش هستیم تا ورزش کبدی به مدارس وارد شود.
این اقدام، بستر مناسبی برای استعدادیابی و توسعه این رشته خواهد بود.
دانشگاه‌ها نیز با تراکم جمعیتی مناسب، می‌توانند بدون تحمیل هزینه‌های گزاف، به پایگاه‌هایی برای تربیت بازیکنان ملی تبدیل شوند.
اولویت آموزش و توسعه مربیگری و داوری
اورسجی با حساسیت ویژه بر بحث آموزش، آن را اولویت عجیب و غریب فدراسیون خواند و گفت: در سطوح بین‌المللی، آموزش حرف اول را می‌زند.
برگزاری مداوم کلاس‌های مربیگری و داوری، به ویژه با استفاده از ظرفیت نهادهایی که ذکر شد، برای پیشرفت کبدی ضروری است.
آموزش کاربردی و واقعی، سنگ بنای پیشرفت در ورزش اس
اورسجی با مقایسه نقش مربی و داور در ورزش با مشاغل تخصصی مانند پزشکی، به اهمیت دانش جامع در کنار قوانین اشاره کرد و گفت: مربی باید علاوه بر قوانین رشته ورزشی، با علومی چون علم تمرین، تغذیه، روانشناسی ورزشی و حتی زبان بدن آشنا باشد.
وی همچنین به چالش‌های حقوقی و مدنی که ممکن است گریبان‌گیر مربیان ناآگاه شود، اشاره کرد و این مسائل را ناشی از عدم دانش کافی در ابعاد مختلف دانست.
وی با بیان اینکه مدیریت را در کتابی در حال نگارش خود به تفصیل شرح داده است، این اصل را برای تمامی مشاغل، از جمله ورزش، حیاتی خواند.
به گفته اورسجی، عدم مدیریت صحیح می‌تواند منجر به نتایج فاجعه‌بار شود، همانطور که در پزشکی یا کشاورزی نیز این موضوع صادق است.
رئیس فدراسیون کبدی، بر لزوم تغییر عادت‌های غلط و حرکت به سمت سبک زندگی مبتنی بر دانش تأکید کرد و موفقیت در ورزش را حاصل تلاش جمعی دانست.
هیأت کبدی با تیمی قوی و برنامه‌محور، افقی روشن پیش رو دارد
اسلام محمدی‌پور، سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان، در مجمع انتخاباتی هیأت کبدی استان، در مجمع انتخاباتی هیأت کبدی استان، از تلاش‌های دست‌اندرکاران قبلی و فعلی کبدی استان قدردانی کرد.
وی با تبریک ویژه به محمدرضا محمدی بابت انتخاب شایسته‌شان به عنوان رئیس جدید هیأت کبدی استان، اظهار داشت: انتخاب شما و تشکیل هیأت رئیسه بسیار خوب و قوی، جای بسی امیدواری است.
حضور شما به عنوان یک حقوقدان و از بدنه ورزشکاران، نویدبخش احقاق حقوق تمامی ورزشکاران و مربیان خواهد بود.
لزوم استعدادیابی و افزایش تعداد ورزشکاران
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان با اشاره به اشراف کامل محمدی به استعدادهای ورزشی استان، به آمار پایین بیمه‌شدگان ورزشی در رشته کبدی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر 63 نفر بیمه‌شده ورزشی در کل استان زنجان داریم که این آمار به هیچ عنوان در شأن استان نیست.
قطعاً با ورود رئیس هیات جدید و همکاری‌های نزدیک ایشان با آموزش و پرورش، این تعداد باید به بالای 500 نفر برسد.
وی خاطرنشان کرد: اداره کل ورزش و جوانان نیز با تفاهمنامه‌های موجود با آموزش و پرورش، از همکاری‌های لازم در این زمینه دریغ نخواهد کرد.
پایان مشکلات گذشته و حمایت از تیم‌ها
محمدی‌پور با گلایه از برخی مشکلات گذشته در خصوص عدم تأمین مناسب تیم‌ها و ورزشکاران، تصریح کرد: بعد از این، به هیچ عنوان این موارد تکرار نخواهد شد.
در شأن استان زنجان نیست که ورزشکاران ما به دلیل مسائل ابتدایی نظیر عدم تأمین هزینه غذا یا کرایه، با مشکل مواجه شوند.همچنین وی قول مساعدت و پشتیبانی همه‌جانبه اداره کل در این راستا را داد.
فعال‌سازی هیأت‌های شهرستانی و تمرکز بر آموزش
وی همچنین بر لزوم فعال‌سازی هرچه سریع‌تر هیأت‌های شهرستانی تأکید کرد و از رئیس هیأت خواست تا در عرض یک ماه آینده، رؤسای هیأت‌های شهرستانی را معرفی کنند.
محمدی‌پور افزود: شهرستان‌ها پتانسیل بالایی دارند اما متأسفانه غیرفعال شده‌اند و باید کار را از صفر شروع کنیم.
ما در تأمین هزینه‌ها و پشتیبانی معنوی در کنار هیأت خواهیم بود.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان با اذعان به عقب‌ماندگی چند ساله در حوزه آموزش داوران و مربیان کبدی، ابراز امیدواری کرد که با برنامه‌ریزی چهار ساله رئیس هیات، این ضعف نیز مرتفع شود.
پتانسیل بالای کبدی و حمایت از حضور در بازی‌های آسیای
محمدی‌پور با اشاره به سابقه پرافتخار فدراسیون کبدی در کشور و حضور قدرتمند آن در شوراهای وزارت ورزش، اظهار داشت: رشته کبدی یکی از رشته‌های اصلی ما برای بازی‌های آسیایی است و ما تقریباً دو ماه است که ستاد بازی‌های آسیایی را تشکیل داده‌ایم و با توجه ویژه به قهرمانان شانس‌دار حضور در این رویداد، از تیم‌ها و ورزشکاران کبدی حمایت خواهیم کرد.
کار تیمی و شفافیت مالی، سرلوحه برنامه‌های چهار ساله ماست
محمدرضا محمدی، رئیس جدید هیأت کبدی استان زنجان، با تشریح برنامه‌های آینده این هیأت، بر فعال‌سازی شهرستان‌ها، استعدادیابی در رده‌های پایه، تشکیلاتی عمل کردن و توسعه ورزش بانوان و رسانه تأکید کرد.
محمدی که با 21 سال سابقه کار دولتی و پیشینه ورزشی از دهه 70 در فوتبال، از جمله دارا بودن دو مدرک مربیگری آسیا و سابقه تدریس دانشگاهی در رشته مدیریت ورزشی، و تألیف 5 کتاب (که دو مورد آن‌ها کتب درسی دانشگاهی است) پا به عرصه ریاست هیأت کبدی استان گذاشته است،
تأکید بر کار تیمی و برنامه محوری
محمدی با اشاره به تهیه برنامه چهار ساله خود، اظهار داشت: در تهیه این برنامه، با نمایندگان بانوان و آقایان ورزشکار نیز مشورت و همفکری صورت گرفته است.
وی تأکید کرد که برنامه تدوین شده بسیار روشن و قابل ارزیابی است و امکان گزارش‌دهی فصلی یا شش ماهه برای سنجش میزان دستیابی به اهداف وجود دارد.
محمدی همچنین به اهمیت کار تیمی اشاره کرد و گفت: کار هیئتی صرفا، پاسخگو نیست و باید به صورت تشکیلاتی و تیمی عمل کنیم.
محمدی با بیان اینکه افراد بسیار توانمندی در استان وجود دارند، اظهار امیدواری کرد که با کمک این افراد، کمیته‌های هیأت به سرعت تشکیل و تشکیلات مدنظر راه‌اندازی شود.
توسعه ورزش بانوان
وی خواستار ارتقاء سطح ورزش بانوان استان در رشته کبدی شد تا پس از دستیابی به یک سطح قابل قبول، مطالبات از فدراسیون و مسئولان بالادستی پیگیری شود.
شفافیت مالی و تعهد به تلاش
محمدی بر شفافیت کامل مالی و انضباط مالی به عنوان سرلوحه کار هیأت تأکید کرد و افزود: گزارش‌های مالی به صورت مستمر به اعضای مجمع ارائه خواهد شد.
وی با اشاره به سابقه حقوقی خود، تأکید کرد که تعهدی که اینجا می‌دهم، تعهد به وسیله است نه تعهد به نتیجه.
انتهای پیام/