خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 15 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماجرای اپستین و مرز جنونی برای ترامپ

اعتماد | همه | جمعه، 14 شهریور 1404 - 23:18
دونالد ترامپ که در برابر خبر‌های پیاپی درباره پرونده و اسناد اپستین قرار دارد و حالا برخی از نمایندگان حامی و مطیع او نیز برای انتشار همه اسناد اپستین مصمم هستند و می‌داند که حتی ممکن است کتاب معروف تبریک تولد اپستین و نامه خودش به او، منتشر شود، بار دیگر طاقت از کف داده و نوشته است.
اپستين،اسناد،حزب،قرار،منتشر،پرونده،روسيه،مطيع،دلسوزي،دونالد،طاقت

دونالد ترامپ که در برابر خبر‌های پیاپی درباره پرونده و اسناد اپستین قرار دارد و حالا برخی از نمایندگان حامی و مطیع او نیز برای انتشار همه اسناد اپستین مصمم هستند و می‌داند که حتی ممکن است کتاب معروف تبریک تولد اپستین و نامه خودش به او، منتشر شود، بار دیگر طاقت از کف داده و نوشته است.
کد خبر: 734046 | ۱۴۰۴/۰۶/۱۴ ۲۳:۱۵:۰۶
دونالد ترامپ که در برابر خبر‌های پیاپی درباره پرونده و اسناد اپستین قرار دارد و حالا برخی از نمایندگان حامی و مطیع او نیز برای انتشار همه اسناد اپستین مصمم هستند و می‌داند که حتی ممکن است کتاب معروف تبریک تولد اپستین و نامه خودش به او، منتشر شود، بار دیگر طاقت از کف داده و نوشته است:
به گزارش دانشجو، "حزب دموکرات سردرگم و در حال فروپاشی در دوران حیات جفری اپستین هیچ اقدامی نکرد، جز آنکه با او دوستی کرد، با او معاشرت داشت، به جزیره‌اش سفر کرد و پول او را پذیرفت.
آنان از تمام زوایای زندگی اپستین آگاهی داشتند، اما اکنون، سال‌ها پس از مرگ او، ناگهان وانمود می‌کنند که برای قربانیان او دلسوزی و نگرانی عمیق دارند.
آیا کسی واقعاً این ادعا را باور می‌کند؟
آنان در جریان محاکمات علنی و پر سر و صدای اپستین کجا بودند و طی تمام سال‌های پیش از مرگ او در کدام صحنه حضور داشتند؟
پاسخ روشن است: هیچ‌جا.
پرونده اپستین که عملاً رو به خاموشی می‌رفت ـ پس از آنکه وزارت دادگستری هزاران صفحه سند را به طور کامل و مطابق با احضاریه‌ای بسیار جامع و دقیق در اختیار کنگره قرار داد، تنها به این دلیل دوباره بر سر زبان‌ها افتاد که چپ‌گرایان افراطی، با مشاهده فروپاشی جایگاه خود، آن را احیا کردند.
آنان اکنون به پایین‌ترین سطح محبوبیت در تاریخ حزب رسیده‌اند (۱۶ درصد)؛ در حالی که جمهوری‌خواهان در نقطه‌ای قرار دارند که از نظر میزان رضایت عمومی در رده‌های بالای تاریخ این حزب به شمار می‌رود.
دموکرات‌ها هرگز به قربانیان اهمیت نداده‌اند، و همین واقعیت بهترین گواه است که امروز نیز دلسوزی آنان واقعی نیست.
آنچه امروز دیده می‌شود چیزی جز یک فریب دیگر از سوی دموکرات‌ها نیست، درست مانند ماجرای «روسیه، روسیه، روسیه» و سایر نمایش‌های گذشته؛ تمام اینها با هدف منحرف کردن افکار عمومی و پوشاندن موفقیت‌های بزرگ رئیس‌جمهور جمهوری‌خواه و شکست‌های بی‌سابقه دولت پیشین و حزب دموکرات صورت می‌گیرد.
وزارت دادگستری وظیفه خود را به‌طور کامل انجام داده و هر آنچه خواسته شده بود را ارائه کرده است.
اکنون زمان آن رسیده است که این فریب دموکرات‌ها درباره اپستین پایان یابد و به جمهوری‌خواهان برای کار بزرگ و حتی افسانه‌ای که انجام داده‌اند اعتبار داده شود.
آمریکا باید دوباره عظمت خود را باز یابد.
"
باید اشاره کرد که بخش مهمی از ادعا‌های او کاملا دروغ است و این خود او و حامیانش بودند که داستان اپستین را پروراندند.
ترامپ بار‌ها وعده داده بود که در صورت انتخاب مجدد، اسناد اپستین را منتشر می‌کند.