خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 14 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأکید ایتالیا بر ضرورت از سرگیری همکاری ایران و آژانس انرژی اتمی

اعتماد | همه | جمعه، 14 شهریور 1404 - 17:12
وزیر امور خارجه ایتالیا در آستانه نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در گفت‌وگویی تلفنی با مدیرکل آژانس از آمادگی رم برای تسهیل گفت‌وگوها میان ایران و آژانس خبر داد و تأکید کرد که ازسرگیری این همکاری برای ایمنی هسته‌ای جهانی ضروری است.
آژانس،ايران،اتمي،انرژي،همكاري،خبر،اعلام

وزیر امور خارجه ایتالیا در آستانه نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در گفت‌وگویی تلفنی با مدیرکل آژانس از آمادگی رم برای تسهیل گفت‌وگوها میان ایران و آژانس خبر داد و تأکید کرد که ازسرگیری این همکاری برای ایمنی هسته‌ای جهانی ضروری است.
کد خبر: 733993 | ۱۴۰۴/۰۶/۱۴ ۱۶:۴۵:۵۲
«آنتونیو تاجانی»، وزیر امور خارجه ایتالیا، روز جمعه طی پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که با «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت‌وگو کرده است.
در این مکالمه، تاجانی بر اهمیت ازسرگیری همکاری ایران و آژانس تأکید کرد و آمادگی کشورش را برای تسهیل روند گفت‌وگوها اعلام داشت.
به گزارش نور نیوز؛ وی با حمایت از نقش آژانس در تضمین ایمنی هسته‌ای جهانی گفت: «دسترسی نظارتی به تاسیسات هسته‌ای ایران باید از سر گرفته شود.» این اظهارات در آستانه نشست شورای حکام آژانس و در شرایطی بیان می‌شود که تنش‌ها میان ایران و غرب بر سر برنامه هسته‌ای افزایش یافته است.
اظهارات تاجانی در حالی مطرح می‌شود که پس از حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به تاسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، تهران همکاری خود با آژانس را به حالت تعلیق درآورد.
ایران عملکرد گروسی را در حفاظت از سایت‌های هسته‌ای مورد حمله، جانبدارانه و غیرحرفه‌ای دانست.
در همین حال، «محمد اسلامی» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران از ادامه گفت‌وگوهای فنی با آژانس خبر داده و اعلام کرده که تاکنون دو جلسه برگزار شده و جلسه سوم در راه است.
گزارش‌ها حاکی است که هیئتی از ایران برای مذاکرات بیشتر، امروز به وین سفر خواهد کرد.