خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 14 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جو بایدن جراحی شد

اعتماد | همه | جمعه، 14 شهریور 1404 - 15:18
سخنگوی جو بایدن رئیس جمهور سابق آمریکا تأیید کرد که او اخیراً تحت عمل جراحی برای برداشتن ضایعات سرطان پوست قرار گرفته است.
بايدن،برداشته،سرطاني،پوست،جراحي،سرطان

کد خبر: 733984 | ۱۴۰۴/۰۶/۱۴ ۱۴:۴۶:۱۱
تاریخ دقیق این عمل جراحی فاش نشده اما فیلمی که در فضای مجازی در حال پخش است، بایدن ۸۲ ساله را با زخمی روی پیشانی‌ نشان می‌دهد.
به گزارش ایرنا؛ جراحی موهس روشی است که در آن لایه‌های نازک پوست برداشته شده و زیر میکروسکوپ بررسی می‌شوند تا زمانی که هیچ سلول سرطانی باقی نماند.
این روش اغلب برای ضایعات به سرعت در حال رشد در نواحی حساس مانند صورت و دست‌ها استفاده می‌شود.
بایدن پیش از این در سال ۲۰۲۳ در دوران تصدی سمت خود، یک توده از سینه خود برداشته بود.
در آن زمان، دکتر کوین اوکانر پزشک کاخ سفید گفت: همه بافت‌های سرطانی با موفقیت برداشته شد و نظارت‌ها بر پوست بایدن ادامه خواهد یافت.
رئیس جمهور سابق آمریکا در ماه می به نوعی سرطان پروستات تهاجمی مبتلا شد که به استخوان‌هایش گسترش یافته است.
او از آن زمان درمان را آغاز کرده و همچنان خوش‌بین است.
بایدن به سی‌ان‌ان گفته بود: انتظار این است که بتوانیم بر این بیماری غلبه کنیم، این سرطان در هیچ عضوی نیست، استخوان‌های من قوی هستند، به استخوان‌هایم نفوذ نکرده است.
بنابراین، احساس خوبی دارم.